P: Komplet osi-linear+voziky+srobovica+servo,...
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Ahojte mam na predaj dva komplety na cnc.
Komplet 1:
linearne vedenia dlzka 1120mm, sirka 20mm, oznacenie vid foto(147KB / A0JII), gulickovy srob, velmi presny priemer 20mm stupanie 10mm dlzka 850mm, komplet s loziskovimi domcami a s loziskami, gulickova predopnuta matica s uchytom, 4 ks voziky, servo motor 750W YASKAWA SGDMAH-08AAA21 + servo driver 800W YASKAWA 3 fazovy. + kabel k enkoderu na motor + interface konektor + rs232 PC kabel na programovanie + CD s manualmi a SW od yaskawa.
Komplet 2:
linearne vedenia dlzka 970 mm, sirka 15mm, oznacenie vid foto(112 / A0JI), gulickovy srob, velmi presny priemer 16mm stupanie 10mm dlzka 850mm, komplet s loziskovimi domcami a s loziskami, gulickova predopnuta matica s uchytom, 4 ks voziky, servo motor 400W YASKAWA SGDMAH-04AAA21 + servo driver 400W YASKAWA 1 fazovy. + kabel k enkoderu na motor + interface konektor + rs232 PC kabel na programovanie + CD s manualmi a SW od yaskawa.
cena za komplet 1 - 480 €
cena za komplet 2 - 430 €
+ doprava
V pripade vazneho zaujmu mozna dohoda na cene.
Komplet 1:
linearne vedenia dlzka 1120mm, sirka 20mm, oznacenie vid foto(147KB / A0JII), gulickovy srob, velmi presny priemer 20mm stupanie 10mm dlzka 850mm, komplet s loziskovimi domcami a s loziskami, gulickova predopnuta matica s uchytom, 4 ks voziky, servo motor 750W YASKAWA SGDMAH-08AAA21 + servo driver 800W YASKAWA 3 fazovy. + kabel k enkoderu na motor + interface konektor + rs232 PC kabel na programovanie + CD s manualmi a SW od yaskawa.
Komplet 2:
linearne vedenia dlzka 970 mm, sirka 15mm, oznacenie vid foto(112 / A0JI), gulickovy srob, velmi presny priemer 16mm stupanie 10mm dlzka 850mm, komplet s loziskovimi domcami a s loziskami, gulickova predopnuta matica s uchytom, 4 ks voziky, servo motor 400W YASKAWA SGDMAH-04AAA21 + servo driver 400W YASKAWA 1 fazovy. + kabel k enkoderu na motor + interface konektor + rs232 PC kabel na programovanie + CD s manualmi a SW od yaskawa.
cena za komplet 1 - 480 €
cena za komplet 2 - 430 €
+ doprava
V pripade vazneho zaujmu mozna dohoda na cene.
- Přílohy
Naposledy upravil(a) om5adx dne 25. 3. 2015, 8:16, celkem upraveno 1 x.
Komplet 1:
lineary + voziky - 170 €
srobovica + matica + domce + spojka - 150 €
servokomplet 750W - 160 €
Komplet 2:
lineary + voziky - 150 €
servokomplet 400W - 130 €
v pripade linearu pro paklice tak cena spolu za LV z obou kompletu by bola 300€
a mara35 v pripade obou servo kompletu by bola 260€
v pripade zaujmu SZ + telefon avse dohodneme po telefonu.Dekuji.
lineary + voziky - 170 €
servokomplet 750W - 160 €
Komplet 2:
lineary + voziky - 150 €
servokomplet 400W - 130 €
v pripade linearu pro paklice tak cena spolu za LV z obou kompletu by bola 300€
a mara35 v pripade obou servo kompletu by bola 260€
v pripade zaujmu SZ + telefon avse dohodneme po telefonu.Dekuji.
Uprava cen nakolko sa mi nerozchodil driver na 750W servo.
a zmenila sa situacia .
Komplet 1:
lineary + voziky - 130 €
srobovica + matica + domce + spojka - 125 € - zajednana
servokomplet 750W - nefunkcny driver. motor by mal byt ok. ak ma niekto zajem tak mi dajte vediet a vyuzil by ho
Komplet 2:
lineary + voziky - 100 €
srobovica + matica + domce + spojka - 125 €
servokomplet 400W - 130 € plne funkcny odskusany a testovany.
a zmenila sa situacia .
Komplet 1:
lineary + voziky - 130 €
srobovica + matica + domce + spojka - 125 € - zajednana
servokomplet 750W - nefunkcny driver. motor by mal byt ok. ak ma niekto zajem tak mi dajte vediet a vyuzil by ho
Komplet 2:
lineary + voziky - 100 €
srobovica + matica + domce + spojka - 125 €
uprava:
Komplet 1:
lineary + voziky - 130 € - prodano
srobovica + matica + domce + spojka - 125 € - prodano
servokomplet 750W - nefunkcny driver. motor by mal byt ok. ak ma niekto zajem tak mi dajte vediet a vyuzil by ho - prodano
Komplet 2:
lineary + voziky - 100 € - prodano
Komplet 1:
lineary + voziky - 130 € - prodano
servokomplet 750W - nefunkcny driver. motor by mal byt ok. ak ma niekto zajem tak mi dajte vediet a vyuzil by ho - prodano
Komplet 2:
lineary + voziky - 100 € - prodano