Mostové pravítko
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Ahoj, neměl by někdo k zapůjčení, eventuelně k prodeji mostové pravítko 1,5 m. Stačilo by mi tak cca na týden, samozřejmě za úplatu.
Potřeboval bych srovnat lože na soustruhu. Částečně už to mám s kratšími pravítky ale není to to pravé.
Ideálně z Domažlic, Klatov či okolí.
Předem díky i za jakékoli upozornění.
Díky Vláďa
Potřeboval bych srovnat lože na soustruhu. Částečně už to mám s kratšími pravítky ale není to to pravé.
Ideálně z Domažlic, Klatov či okolí.
Předem díky i za jakékoli upozornění.
Díky Vláďa
Tam dole u vás nevím, ale v plzni je bazar a tam prodaval ty pravitka . měl 1,5m a 2m myslím že cca kolem 3k za to menší. prodaval to i na aukru.
Adresa:
Edvarda Beneše 20
301 00 Plzeň
klasika tech. bazar. mraky věcí. jak jsem tam dělal tak jsem tam jezdil.
někde na netu najdeš podle adresy i číslo tel... skus tam cinknout nemáš to zas tak daleko
Adresa:
Edvarda Beneše 20
301 00 Plzeň
klasika tech. bazar. mraky věcí. jak jsem tam dělal tak jsem tam jezdil.
někde na netu najdeš podle adresy i číslo tel... skus tam cinknout nemáš to zas tak daleko
Díky za tip, ale bohužel už všechny prodal a teď nemá nic 
Ahoj, jj, něco takového si představuji i když na té fotce to vypadá docela hrozivě 
Jako pekelně velké - nějak jsem si ho představoval menší
Tedy vzhledem k těm plocháčům co teď používám. V.
- Francotirador
Není to Dobrovského 20 (http://dobrak001.webgarden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;)?Kvako1 píše:...ale v plzni je bazar ...
Adresa:
Edvarda Beneše 20
301 00 Plzeň
klasika tech. bazar. mraky věcí. jak jsem tam dělal tak jsem tam jezdil....
Jestli je to teda ono - moc technicky mi ten bazar nepřipadá.
Edvarda Beneše 20 je hospoda
soustruh: TOS MN80A; obrážečka: TOS MS200N
frézka: klon Sieg X2; ostřička: Beiping PP-U3
frézka: klon Sieg X2; ostřička: Beiping PP-U3
ne je to jak jsem psal. edvarda beneše 20, tak mi to napsal googl. ale je to spiš 21. je tem vjezd naproti te šelce. vejdeš do toho arealu a je to takovej velkej hangar na konci. ma tam jenom technicke věci. vrtaky frezy motory atd... je to hodně zastrčene. poprve jsem to taky hledal 10 minut a to jsem se ještě musel zeptat.
je to hangar asi 10x20metru a jde se tam po schodech přez rampu.
49.7275242N, 13.3785347E
je to hangar asi 10x20metru a jde se tam po schodech přez rampu.
49.7275242N, 13.3785347E
- Přílohy
-
- 2222.png (35.03 KiB) Zobrazeno 5542 x
ještě jsem na to koukl a seznam fakt ukazuje tu adreu o pul km jinde. nechapu... šipka je na ten hangar
pro jistotu i gps výše
http://www.firmy.cz/detail/324725-unive ... levce.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pro jistotu i gps výše
http://www.firmy.cz/detail/324725-unive ... levce.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1ASV: tak jestli jsi se z toho 1500mm pravítka zhrozil tak následující pravítko tě zaručeně vyděsí 
foto: Macíček přede mnou 1050mm 18kg
a Macek vedle mě 2000mm 70kg:
Na manipulaci jedině ve dvou
Šířka tušírovací plochy 100mm.
foto: Macíček přede mnou 1050mm 18kg
Na manipulaci jedině ve dvou
Šířka tušírovací plochy 100mm.
CNC obrábění
entita Weyland-Yutani Corp BBW
Díky za upřesnění, ale s p. Sinkulem jsem mluvil hned jaks mi na to upozornil, ale pravítka už všechny prodal.Kvako1 píše:ještě jsem na to koukl a seznam fakt ukazuje tu adreu o pul km jinde. nechapu... šipka je na ten hangar
pro jistotu i gps výše
Nicméně až bych jel do Plzně určitě se tam zastavím, jestli by se mi tam něco nehodilo
Jo, tak to mě opravdu vyděsilomartasg1 píše:1ASV: tak jestli jsi se z toho 1500mm pravítka zhrozil tak následující pravítko tě zaručeně vyděsí
Naprosto s tebou souhlasím, člověk musí být hodně opatrný a bez parťáka nebo jeřábu může dělat sám jen vodorovné plochy. Šikmé plochy si sám nedovedu představitecht píše:ps. i to 1,5m pravítko je už pro 2 lidi - riziko poškození při manipulaci 1 člověkem je dost velké
CNC obrábění
entita Weyland-Yutani Corp BBW