Rada, zbyly mi 3 O krouzky z cinana

ostatní motory, vřetena, regulace, snímaní otáček a jiné
Odpovědět
Topol

5. 5. 2015, 7:24

Prosim nekoho o radu, dneska jsem po delší době skladal vreteno vodnik 2,2kw Cinske vreteno, po slozeni mi zbyly 3 O krouzky. Celkem jich bylo 5ks, dva jsou na hornim vicku zespodu u prechodu ze spojky do tela vretene. Ale ty 3 ????
Bohuzel uz mam natvrdo prilepenou AL prirubu, takze predek rozebrat nemuzu. Tak jen jestli někdo nevite jestli nepatri dopředu mezi telo a predni dil se 4 sroubama.
Topol

6. 5. 2015, 1:50

Tak si odpovim sam, nasel jsem nekoho, kdo mel tu predni prirubu chlazenou vodou kvůli tem prednim velkym loziskam. Tak prechodky tam budou, mezi telem a prednim dilem. Takze zejtra me ceka zase povolit tu al matici, za chvilku si tuhle opičárnu s horakem nacvicim tak, ze to zvladnu i ve tri rano.
Topol

12. 5. 2015, 4:38

Tak jsem rozebiral a rozebiral, predni příruba byla prilepena silikonem, takze jsem zjistil ze tu sundanou jsem nemel. Vreteno jsem smontoval, porad ale mam ty 3 O krouzky. Pravdepodobne byly nekde kde to nemelo smysl, byly i divne promackle, pravdepodobne byly mezi plastovou zadni destickou, krytka ložisek, tam jsem je nedaval a uvidíme.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní elektromotory“