Pozdravujem vážene panstvo, som 25 ročný chalan ktorého baví práca na sústruhu a fréze ale žiaľ nie som vyučený nič čo sa týka takýchto veci len všetko ma otec od malého chlapca učil. Kúpil som to preto že doma mam traktor aj v3s a vždy sa niečo pokazí a treba sa vždy každého pýtať veď viete aká je doba zobral kúpil som aj už zhruba pre 2 týždňami Frezu Strigon ME 250, a chcel by som touto formou sa opýtať či niekto nemá nato český manuál alebo návod na použitie. A chcem sa opýtať či niekto nemé spravený prípravok na sústruh SV18R na sústruženie alebo na výrobu gule.
Vopred ďakujem
S pozdravom Tončo
Freza ME 250 Strigon
Manuál na frézku ME250-1 mám ale je v němčině. Na youtube je docela dost různých forichtuňků na soustružení koule např. toto: https://www.youtube.com/watch?v=v8vRYB1K4tM" onclick="window.open(this.href);return false;
Soustruh: S-28 Žebrák
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
Pozdravujem páni chcem sa opýtat kto ma freze ME250 strigon - madarskú , potreboval by som logo " strigon" ktore je hore na freze odfotita poslat alebo nejak skopirovat, popripade mat ho ako logo lebo ja nemam a chcel som dat vygravirovat a vo firme mi povedali ze ani na internete nenasli ze mi to nespravia
Dakujem vám všetkym
Dakujem vám všetkym