Ahoj,
prosím o nacenění a výrobu součástky z AL slitiny (následný elox si zajistím) - jedná se o 2.5D frézování, sražení hran, vrtání a závitování M3 celkem 50ks (100ks) součástky dle výkresu.
Rozměr cca 40x20x6.
Výkres a foto zašlu do SZ nebo e-mailem zájemci.
děkuji
Frézovaná součástka z AL slitiny - ZADÁNO
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
-
Takže zde by krásně platilo pořekadlo: "mnoho psů zajícova smrt" 
Všem děkuji za nabídky výroby, přišlo nabídek opravdu mnoho - už jsem ani nestačil odesílat podklady. Bohužel těch nacenění se vrátilo jen velmi málo.
Přesto už jsem se pro výrobce rozhodl a výrobu zadal, cena nakonec nebyla tím hlavním podle čeho jsem vybral.
Vlastně nikdo z těch co dodali nabídku ceny nevybočoval z řady a nebyl předražený nebo výrazně levnější, takže jsem mohl přistoupit k výběru dle lokality.
Člověk zde má opravdu možnost výběru - spokojenost.
Děkuji všem a přeji hezký den

Všem děkuji za nabídky výroby, přišlo nabídek opravdu mnoho - už jsem ani nestačil odesílat podklady. Bohužel těch nacenění se vrátilo jen velmi málo.
Přesto už jsem se pro výrobce rozhodl a výrobu zadal, cena nakonec nebyla tím hlavním podle čeho jsem vybral.
Vlastně nikdo z těch co dodali nabídku ceny nevybočoval z řady a nebyl předražený nebo výrazně levnější, takže jsem mohl přistoupit k výběru dle lokality.
Člověk zde má opravdu možnost výběru - spokojenost.
Děkuji všem a přeji hezký den