pomoc s prodejem stroje

jak na ebayi kupovat a prodavat, odkazy na zajimave veci obchodniky
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Odpovědět
karelsklo

6. 7. 2015, 7:04

Ahoj
Protože nemám moc zkušenosti s obchodováním se stroji a ani moc času,zkouším najít někoho kdo by pomohl s prodejem starší sklenářské brusky (Zanetti bismatic).
Kupoval jsem ji před pár lety z Německa a moc jsme ji nepoužívali.
V Česku asi není moc firem co to používají (i když pár desítek jich bude).

Tenkrát stála asi 170 000,- vč.dopravy,dneska se to v tomhle stavu prodává tak mezi 80-120 000,- ( co tak vidím na zahraničních webech) no je mi jasné že když se chce člověk něčeho zbavit tak musí jít na zajímavou cenu.
Kdyby někdo pomohl s prodejem (tedy našel zájemce nebo to prodal),dal bych mu zajímavou provizi (třeba 15-20%).
Samozřejmě nemyslím prodat to za 5 000,- ,to bych zvládl sám. :D

Mašinka je "na papírech"a jsem plátce dph.
Podrobnosti kdyžtak přes sz.
hugo1

7. 7. 2015, 10:34

podívej se třeba na netbid.cz, specializovaný portál na prodej použitých strojů a zařízení.
máš dvě možnosti, buď tady pražskou kancelář požádáš o uvedení na stránkách nebo si po registraci na portál umístíš sám. a jsou dvě možnosti, buď na obchodování (potom vybíráš z došlých nabídek) nebo na aukci, kde nejvyšší nabídka bere.
pokud nebude něco jasné, ozvi se třeba přes sz
elbarto

7. 7. 2015, 2:51

Zrovna ve vedlejsim vlakne na Nedbid nadavam. Ty Karle urcite NE. Jedna vec neco nabidnou v dobre vire, druha zasekavat vsechna mozna fora firemni reklamou. Na cesky smeckare kaslu, kdyz neco prebyvalo davam to na ebay.de a doposud vse bez problemu. Naposledy kupujici zaplatil uz par desitek minut po aukci. Budes li chtit nejak pomoct, pripadne nemas li tam ucet, pisni SZ.
fmodel
Kontaktovat uživatele:

7. 7. 2015, 8:12

Souhlas, Ebay je dobrá volba,šance dobře prodat je slušná.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Odpovědět

Zpět na „Ebay, aukro, a jine“