Další rozměry 122x250x42 a 62x52x122 (neobrobeno). Dám k tomu ještě ofrézovanou kostku 35x36x90. Na váhu 4kg.
Nechám za 300,-

takže když nabídnu 301,- tak oba dva zájemce přeskočím a je to moje? příjde ti to v souladu s pravidly? dej si to na aukro, když máš takovýhle přístup..RAIDEN píše:Nechám to tu do večera. Pokud někdo nabídne víc tak je to jeho. Radši bych osobní odběr, ale pošlu i poštou.
RAIDEN píše:Nechám to tu do večera. Pokud někdo nabídne víc tak je to jeho. Radši bych osobní odběr, ale pošlu i poštou.
robokop píše:z pravidel je to uplne jasne
zadne spekulace s cenou tu netrpime
Toto je vše co je napsané o ceně. Co z toho je jako jasné? Si protiřečíš, ne?Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledna licitace (smlouvání) se připouští
Podívej se, já jsem ti nic neudělal, tak mně nemusíš bezdůvodně napadat. Já nemám zapotřebí si kvůli 300kč dělat nějaké dusno. Tudíž nechápu tvoje napadání a urážky, jak kdybych se pokoušel o podvod nebo já nevim co.robokop píše:takovy chytraky co si budou hrat na slovicka kde je co psane, tech mame dost ve vlade a vubec vsude v tehle nemocne spolecnosti
dalsi tu nepotrebujem
Už jsme spolu obchodovali, byl jsi nějak nespokojený, nebo byl nějaký jiný problém?RaS píše:takže když nabídnu 301,- tak oba dva zájemce přeskočím a je to moje? příjde ti to v souladu s pravidly? dej si to na aukro, když máš takovýhle přístup..
No, kultura fora je spise takova, ze se cena nezvysuje jako na aukci (kdyz je videt zajem), ale spise prodejce snizuje v pripade nezajmu.RAIDEN píše:Nicméně bych ještě rád reagoval, pak to můžeš klidně smazat.
robokop píše:z pravidel je to uplne jasne
zadne spekulace s cenou tu netrpimeToto je vše co je napsané o ceně. Co z toho je jako jasné? Si protiřečíš, ne?Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledna licitace (smlouvání) se připouští