Zdravím vás ,
chtěl bych se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti ohledně převodu souboru z JPEG ( může být i jiný formát , ale konkrétně půjde o fotku ) do DXF nebo DWG .
Konkrétně k věci , chtěl bych na cnc vyfrézovat v podstatě foto . Na webu jsem našel různé programy které převedly fotku na vektory a přeuložili do DXF nebo G kódu ( já bych potřeboval primárně DXF,DWG nebo prostě další formát který otevřu v CADU a budu tam mít konturu v křivkách se kterou mohu dále pracovat řekněme ) a dále z fotky udělal v podstatě černobílou fotku kde pomocí ruzných průměrů kružnic případně čar vytvořil opticky relativně dobrý obrys fotky . Pro představu přikládám odkaz - ( http://jasondorie.com/page_cnc.html" onclick="window.open(this.href);return false; ) .
Ale ve výsledku když jsem soubor uložil , tak po otevření v CAD programu nebylo uloženo to co mělo být ( jiné křivky v nesprávných pozicích nebo některé chyběly ) .
Chtěl bych poprosit o radu jestli s tímto nemáte někdo zkušenosti či jestli nevítě o další cestě ( že bych měl upravenou fotku černobíle jenom na kontury a nějaký program by to převedl na zmíněné DXF , .. a já bych potom pouze vygravíroval vygenerované kontury či křivky) ?
Děkuji za případnou radu či zkušenost .
Konvertování formátu z JPEG do DXF,DWG ?
- WatchManiac
- Kontaktovat uživatele:
„Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb.“
watchmania.sk
Amateur Watchmaking
YouTube kanál