Šuplera Lidlovka:
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
- Kilovolt
- Sponzor fora
Jsou ucházející, ale samy se vypnou a potom si nepamatujou polohu - to už se tu taky někde probíralo.
Elektrika je potvora-nejni vidět a kope jak divoká mula.
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
mel jsem asi 3 ze tri varek jak meli vzdy akci
a nakonec uz nemam ani jednu z nich
nejsem tak bohatej abych kupoval takovehle lacine smejdy
to nevylucuje to ze mivali snad i kvalitni
ale kdyz ono to nejde od pohledu poznat
budto to blbe meri nebo to zere baterky nebo to po chvili zhebne a nebo to i obstojne meri
ale nikdy jsem nesazel v hazardu a tudiz nebudu uz nikdy vic kupovat splery v lidlu
a nakonec uz nemam ani jednu z nich
nejsem tak bohatej abych kupoval takovehle lacine smejdy
to nevylucuje to ze mivali snad i kvalitni
ale kdyz ono to nejde od pohledu poznat
budto to blbe meri nebo to zere baterky nebo to po chvili zhebne a nebo to i obstojne meri
ale nikdy jsem nesazel v hazardu a tudiz nebudu uz nikdy vic kupovat splery v lidlu
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
a nemáte lepší koupit něco trošku rozumějšího : http://www.sometcz.com/obchod/vyprodej/100-1000-kc" onclick="window.open(this.href);return false;
No já tam vidím jenom šmejd druhé jakosti, který měří s chybou 0.1 mm, to na lídlovku nemá ani zdaleka.a nemáte lepší koupit něco trošku rozumějšího : http://www.sometcz.com/obchod/vyprodej/100-1000-kc" onclick="window.open(this.href);return false;
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
no to je jen pro alibi prodejce realne je to mnohem lepsi
uz si tu par desitek lidi koupilo vcetne me a +- podobne vlastnosti
rozhodne mensi loterie nez ty z lidlu
ty jsem vyhodil s tou sometkou merim casto a meri s chybou pod 0.02mm
jen me stve ze se brzo vypina a pak si nepamatuje 0
uz si tu par desitek lidi koupilo vcetne me a +- podobne vlastnosti
rozhodne mensi loterie nez ty z lidlu
ty jsem vyhodil s tou sometkou merim casto a meri s chybou pod 0.02mm
jen me stve ze se brzo vypina a pak si nepamatuje 0
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Prej přesnost pod 0,02mm, no nevím. Posuvné měřítko jako takové z principu má přesnost do dvou stovek (chyba prvního řádu) a to jak analogové, tak i digitální, ať už ukazuje cokoliv! Viz základy metrologie, že.
Jinak starám se o měřidla v jedné firmě, jejíž výrobky létají vzduchem a tyhle šuplery z Lídlu máme taky. Skoro bych řekl, že to v Číně s těma Mitutoyo jedou na stejné lince. Není s nima vůbec žádný problém a mají trvanlivost i vlastnosti úplně stejné.
Jinak starám se o měřidla v jedné firmě, jejíž výrobky létají vzduchem a tyhle šuplery z Lídlu máme taky. Skoro bych řekl, že to v Číně s těma Mitutoyo jedou na stejné lince. Není s nima vůbec žádný problém a mají trvanlivost i vlastnosti úplně stejné.
Tak osobní zkušenost s obojím zbožím. Lídlovka šla z domu, protože po usnutí (velmi brzy) se musela znovu nulovat. Sometky druhé jakosti používám normálně, 150ka měří s chybou 0,03 mm, dvoustovka taky a třístovka má chybu 0,05 podle johansonek. A oproti té lídlovce stačí po usnutí s ní zakvedlat, tak naskočí a pamatuje si původní nastavení před usnutím. Tak co by jste chtěli za ty prachy. O dílenském zpracování ani nemluvím. Když dělám věci s běžnou tolerancí, tak měřím tím, co mi padne zrovna do ruky, mitutojka, jedničková sometka, nebo ta dvojka a je mi to jedno. Pokud dělám přesné práce, tak beru do ruky mikrometry a johansonky. Jo a ta lídlovka proměřovala stejně jako ta dvojková a bylo to koupeno před dvouma rokama. Chtěl jsem ji použít na odměřování pinoly na VS 16.
-
koupil jsem tuto
http://www.sometcz.com/obchod/vyprodej/ ... j-2-jakost" onclick="window.open(this.href);return false;
asi pred rokem, velmi spokojen, a koupili jsme jich pak jeste 7 do firmy.
Maji prima vlastnost, ze kdyz je vypnuta a pohnu s ni, tak se zapne a i v tomto rezimu meri dobre
(startem neztrati polohu).
U jine suplery jsem vzdy zmeril, kouknul a zjistil, ze jsem zapomnel zapnout a vzteknul se.
http://www.sometcz.com/obchod/vyprodej/ ... j-2-jakost" onclick="window.open(this.href);return false;
asi pred rokem, velmi spokojen, a koupili jsme jich pak jeste 7 do firmy.
Maji prima vlastnost, ze kdyz je vypnuta a pohnu s ni, tak se zapne a i v tomto rezimu meri dobre
(startem neztrati polohu).
U jine suplery jsem vzdy zmeril, kouknul a zjistil, ze jsem zapomnel zapnout a vzteknul se.