free cutting steel
Nepoznate niekto dodavatela na SK, ktory by dodaval ocelove tyce (vhodne pre sustruzenie, 11600,12050?) aj v malych mnozstvach, nie 6m?
Skusil som viac dodavatelov v okoli Kosic ale maximalne mi tych 6m rozdelia na viac ks.
Skusil som viac dodavatelov v okoli Kosic ale maximalne mi tych 6m rozdelia na viac ks.
ferona v KE od tusim priemeru 55mm predava najmensiu dlzku 1m .. Pri mensich priemeroch neostava len kupovat celu tyc .. Este jedna vec .. ak objednavate tahanu tyc mavaju aj 3m kusi .. ale zas cena je kusok vyssia. Pripadne ... aky priemer vas zaujima a kolko ?
Volal som im ale tvrdili ze dodavaju len cele 6m kusy. Vsetko co som chcel objednat urcite bude z mensich priemerov ako 55.k píše:ferona v KE od tusim priemeru 55mm predava najmensiu dlzku 1m .. Pri mensich priemeroch neostava len kupovat celu tyc .. Este jedna vec .. ak objednavate tahanu tyc mavaju aj 3m kusi .. ale zas cena je kusok vyssia. Pripadne ... aky priemer vas zaujima a kolko ?
To malo byt naozaj len zopar kuskov d10 - cca d40, cca 50 - 100cm dlhych. Taky vyber aby som nemusel pracne zhanat material ked nieco robim.
- sysel
- Kontaktovat uživatele:
Ferona řeže jen ve svých maloprodejnách... čili Ostrava, Hradec, Praha, České Budějovice a Olomouc... Zbytek jsou velkoprodejny, kde se opravdu musí vzít kompletní tyč...
5/2007 přístup na přestavěnou BF20
5/2009 dokončeno vlastní CNC
http://cnc.usysla.eu/
5/2009 dokončeno vlastní CNC
http://cnc.usysla.eu/
Budem dalej zhanat. Aj tie 3m je pre mna vela, zopar priemerov a skladujem doma pol tony ocelek píše:myslim ze osobna navsteva je lepsia .. a k 3m kusom sa rozhodne pri 11600-ke (tahana za studena) da dostat.

Ocel ma celkom prekvapila. S duralom problem nebol, mohol som si vyberat aky chcem a kupit hoci aj par cm a to je tych dodavatelov zopar.
Skusal si aj www.fepos.sk ? Kedysi mi posielali cenovu ponuku len si uz nepamatam, ci aj mensie mnozstva.
Dakujem za radu, spytam sa ich. Nie je to sice v Kosiciach ale doprava tych par kil ocele postou nebude az taka draha.milosdca píše:Skusal si aj www.fepos.sk ? Kedysi mi posielali cenovu ponuku len si uz nepamatam, ci aj mensie mnozstva.