Ahoj,
za chvíli by mi mělo pět kousků dorazit, tak už kuju pikle.
Neměřil jste náhodou někdo odběr ze zdroje (čim blíže VM=36V a 1.4A/fázi, tím lépe)?
Dík, T.
Naprázdno? To je přece v datasheetu.Thomeeque píše: Neměřil jste náhodou někdo odběr ze zdroje (čim blíže VM=36V a 1.4A/fázi, tím lépe)?
No tak pak to +- bude dost malé.Thomeeque píše:Jenže mě zajímá právě to plus mínus. Na videu je TB6560AHQ s 1/8 krokem (uDriver). A teda že tady ještě schytám poučku o zákonu zachování energie, to jsem se fakt nenadál
Na to můžeš klidně zapomenout. Originál Pololu bez chladiče snesou tak 600 mA při 12 V, při 24 V a stejném proudu už silně topí a za chvilku začnou vypínat na přehřátí. S chladičem se dají na chvilku vyhnat na 24 V / 1 A. Jediná šance je ofuk proudem vzduchu, pak by to výše zmíněné zatížení možná snesly.Jak jsou na tom s teplotou. Já bych je rád provozoval trošku extrémněji (cca 35V a 1.4A/fázi)
Originál Pololu chladiče mají teplovodivou oboustranně lepící pásku a 3M vyrábí tepelně vodivé lepidlo na chladiče, které jsem kdysi používal a které drží opravdu fest.... jak nejlépe přidělat ten pidi chladič, to bych byl taky rád ...