Prodám 34 upínačů velikosti 40 se závitem na upnutí 20x2 asi pro Deckel.
Koupil jsem je se strojem ale nepasují mi a bohužel nevím do jakého jsou stroje.
Část upínačů je pro nástrčné frézy nebo frézovací hlavy a část je pro nástroje s kuželem MK1, 2, 3, 4 apod.
Při zájmu bych nafotil vše detailněji.
Závity i kužely jsou OK a neobouchané. Nejsou rezavé!
Nevím označení upínačů a nedokážu nyní stanovit vhodnou cenu.
Pokud někdo upínače používáte a hodily by se vám navrhněte rozumnou cenu.
Prodej spěchá.
Dále tam byly dvě frézy - jedna hrubovací 25 a jedna šestibřitá 24 - oboje MK3 - dávam k tomu.
Dále tam je fréza na dva trojúhelníčkové plátky 32mm MK3 - dávam k tomu.
Upínače MK tam jsou MK1 standardní a zkrácený (na šroub a otvory na vytloukací klín).
MK2 standardní dlouhý, středně dlouhý a zkrácený.
MK3 dva standardní a jeden zkrácený.
MK4 standardní jeden kus.
Rozměry ro nástrčné frézy cca:
13x22
13x25
16x17
16x27
16x30
22x30 5ks
22x40
22x45
25x38
27x33 2ks
27x60
27x70
32x34
32x37
32x60
40x40 s maticí a pojistným kruhem
Cena za kus třeba 250 Kč? tj. s frézama a redukcema za celek 9.900,- Kč.
Rozměry viz. foto.
Délka upínacího závitu cca 25mm
Potom mám ještě dvě redukce viz. foto, které také nedokáži identifikovat. V případě zájmu proměřím.
34ks upínače 40 se záv. 20x2 asi Deckel a frézy 9 tis. Kč
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Naposledy upravil(a) martasg1 dne 22. 11. 2015, 9:17, celkem upraveno 3 x.
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
Ahoj,
pokud je to SK40 a závit S20x2 měl bych o něco zájem.Mělo by mě to pasovat do Deckela.
Hlavně bych měl zájem o redukce na morse.
pokud je to SK40 a závit S20x2 měl bych o něco zájem.Mělo by mě to pasovat do Deckela.
Hlavně bych měl zájem o redukce na morse.
No já bych to chtěl prodat v celku jako sadu, jsou to různý velikosti tak je škoda to dělit. Uvidíme.
Jdu spočítat kolik jich je celkem, sepíšu rozměry a nafotím.
Jdu do dílny, do hodiny to sem dám.
Ano rozměr závitu je 20x2
Jdu spočítat kolik jich je celkem, sepíšu rozměry a nafotím.
Jdu do dílny, do hodiny to sem dám.
Ano rozměr závitu je 20x2
Naposledy upravil(a) martasg1 dne 22. 11. 2015, 7:22, celkem upraveno 1 x.
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
Ty dvě redukce co nevíš jsou na kleštiny.
V jakém jsou stavu broušené plochy a závity? Není to poklepané? Z těch fotek si nejsem jistý.
V jakém jsou stavu broušené plochy a závity? Není to poklepané? Z těch fotek si nejsem jistý.
Tak já to vezmu,více SZ.