rychlost internetu
Někde jsem četl, že Youtube zkouší vyfakovat uživatele používající adblocker. Nemůže být problém tímto směrem?
Já používám edithost na linuxu a stává se mi, že třeba Aukro se zobrazí v jakémsi textovém módu a youtube mi taky nejde dokud to nedeaktivuju.
Já používám edithost na linuxu a stává se mi, že třeba Aukro se zobrazí v jakémsi textovém módu a youtube mi taky nejde dokud to nedeaktivuju.
něco na tom bude když je zapnutý načtení trvá podstatně déle.melsoft píše:Někde jsem četl, že Youtube zkouší vyfakovat uživatele používající adblocker. .
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
To by mohlo být ale co je adblocker a jak postupovat?melsoft píše:Někde jsem četl, že Youtube zkouší vyfakovat uživatele používající adblocker. Nemůže být problém tímto směrem?
Problém totiž nevznikl naráz ale postupně se odezva začala zhoršovat a cca v řádu 4 týdnů už např. youtube (nebo uložto) nejde spustit v podstatě vůbec.
Nechal jsem přeinstalovat PC a nic...
Přitom videa z jiných stránek jdou normálně...
Tak adblocker ani nemám nainstalovaný...
Ještě mám jednu indicii-sice mi jde cokoli stáhnout ale skoro nic nejde nainstalovat anebo napodruhé napotřetí.
I to by mohlo být.Internet je LTE od Tmobile a připadá mi že kvalita připojení je hodně kolísavá.robokop píše:to bych prikladal spis velike ztratovosti packetu
asi hodne mizerna kvalita linky
nejaka wifi predpokladam
Ještě mám jednu indicii-sice mi jde cokoli stáhnout ale skoro nic nejde nainstalovat anebo napodruhé napotřetí.
podobný problém jsem měl při zkoušce T-mobile pro rodiče , signál dobrý ,ale byl jsem na rozhraní dvou stejně silných buněk (vysílačů) takže ,věci jako trubka,apod neměli šanci či jakékoliv bezpečné připojení jako třeba banka. Na T-mobile mi zdělili ,že nikterak nejde preferovat jen jedna buňka . Vzal jsem kus plechu ,odstínil jeden směr na přijímači a zlepšilo se to . I když docházelo určitě i k odrazům . A finále metalika od O2 i když daleko od ústředny ,přes hromadu uzlů . Staroušci jsou trpělivý .
lepší ale pro jejich vztah k PC počkat si ,nežli hledat pořád řešení jak stáhnout fotky v mejlu,proč se to kouslo ,proč to mají znova načíst apod.

https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
Mám G chrome a hlavní problém je že tohle všechno o čem píšu se nedělo,začalo to plíživě a pořád se to zhoršovalo až do nynější fáze kdy už třeba ta trubka nejede...jova píše:A nemáš Internet Explorer 8? Na tom už nic z toho co jmenuješ nerozjedeš
PC to asi nedělá,jednak je nedávno vyčištěný a druhak např ta trubka nejde spustit ani dceři na mobilu-a předtím šla takže to blbne stejně na různých zařízeních...