Tak mi prisiel este tento rok darcek k vianociam - prirastok ku freze. Nastastie je "zima" aka je, takze s vykladkou a dotiahnutim pod strechu nebol problem... Som rad lebo nam to dost ulahci pracu a mozno budeme aj terminy stihat
Tak to muselo být hodně papíru a mašliček. Tohle bych asi mojí holčičce neukecal že to sem ježíšek dostal oknem. A to ani kdyby mu pomohl santa s dědou mrázem.
Jo a ten "stromeček" bych taky rád viděl. Asi by se s ním dalo topit celou zimu
Veru, zabaleny bol poriadne no trosku ma zaskocila cena VDI drziakov - je to drahsie ako upinace do frezy aj ked nechapem preco- je lacnejsie vybrusit kuzel ?
Kukam ze maju fakt dobre ceny, hlavne tie vdi40tky s kliestinou stoja u hoffmana 2x tolko a maju tam len ER32. Alicon ma aj er25, co je celkom fajn
Dik za radu
Tak po 3 rokoch mame zase novy prirastok v dielni, uz ale posledny, dalsi tam uz nezmestim
Je tam uz ten novy soft tak som zvedavy ci to bude fakt taka tragedia ako sa hovori, ale zaroven je tam navyse TSC a bocny zasobnik na 30nastrojov tak hadam to bude posun k lepsiemu.
Radost pohledět. No nic, utřu slinty ze stolu a půjdu spát Teď mě tak napadá, že jsem takovou mašinu nikdy neviděl v akci. Ne že by ve Varech nic nebylo, ale bohužel tady neznám nikoho, kdo by mě pustil očumovat
Strigon ME-250, SV18RA, Mikromat SFW200/600, L-TEC Ductling II