D sub 15 board
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
neleží někomu doma něco takového?
http://www.ebay.com/itm/D-SUB-DB15HD-Ma ... xyXDhSeK7a" onclick="window.open(this.href);return false;
případně dá se to u nás někde koupit ( případně TME), at hledám jak hledám ( asi blbě) nemůžu to nikde než na ebay najít.
http://www.ebay.com/itm/D-SUB-DB15HD-Ma ... xyXDhSeK7a" onclick="window.open(this.href);return false;
případně dá se to u nás někde koupit ( případně TME), at hledám jak hledám ( asi blbě) nemůžu to nikde než na ebay najít.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
Obávám se, že poptávka je tak malá, že je lepší, že to žádný překupník nenabízí.
Ani na té Ebay se mi ta cena nezdá moc lákavá.
Ale jak jsem včera psal někomu jinému:
Jestli nehodláš někdy v tomto desetiletí jít do důchodu, tak tu angličtinu a nakupování na Ebay si doplň (těch deset slov není problém).
Ani na té Ebay se mi ta cena nezdá moc lákavá.
Ale jak jsem včera psal někomu jinému:
Jestli nehodláš někdy v tomto desetiletí jít do důchodu, tak tu angličtinu a nakupování na Ebay si doplň (těch deset slov není problém).
Koupím hliníkové profily délky cca 60cm, nabízím 90,-Kč/kg.
Běžně na ebay nakupuju, ale u kraviny za 300 která může dorazit taky za 5 týdnů mi to za to nestojí. To už si můžu nakreslit tišták a v pool servisu mám decimet za 500Kč ( tam se mi jich vejde minimálně 6) .Nakone jsem našel podobnou věc u mousera a ten chodí cca do týdne.
IQ156
IQ156
potřebuju připojit měnič k systému. Ze systému mi leze 15 pin canon a z měniče plochej kabel, nechce se mi to napojovat napřímo abych měl možnost měřit výstupy z enkodéru a jiné věci při oživování. Ve finále by to mohla být jen deska kde bych měl na obou stranách jen ty šroubovací konektory a hotovo, nelíbí se mi pak ale upevnění toho 15 žilového kabelu ze systému který by byl v vstuchu nebo ho chytat stahovačkama. Navíc z něj jsou relativně tenké vodiče a tak dutinky budu dost titěrné, což bude platit i u toho plochého kabelu.
IQ156
IQ156
aha, tak to bych si asi něco spíchnul sám (konektor, patnáct drátků - možná kuchnout VGA kabel, čokoláda..), pokud je to jen na ladění, než to složitě kupovat.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
budu to potřebovat do 14 dnů a pokud bych se měl výrobou blábolu zdržet hodinu tak si ho raději bez práce koupím 

IQ156
IQ156
dělá se to i v trojřadé variantě?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
no já znám i dvouřadé.. tak mě jen zajímalo jestli je i trojřadá.. ono o nic nejde stejně by vlastně neseděli piny
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
Trojřadé pinheadery jsem ještě neviděl.
Jedno- a dvouřadé jsou ve všech možných variantách (rovné, zahnuté nízké, zahnuté vysoké atd.).
Pokud se to pájí na Canon, tak se musí pájet po sekcích o délce maximálně 4 až 5 pinů. On bohužel Canon má jinou (větší) rozteč noh, tak se ty pájecí konce pinheaderů musí trochu vyhnout. A pro víc než 5 pinů už vychází odchylka moc velká.
Jedno- a dvouřadé jsou ve všech možných variantách (rovné, zahnuté nízké, zahnuté vysoké atd.).
Pokud se to pájí na Canon, tak se musí pájet po sekcích o délce maximálně 4 až 5 pinů. On bohužel Canon má jinou (větší) rozteč noh, tak se ty pájecí konce pinheaderů musí trochu vyhnout. A pro víc než 5 pinů už vychází odchylka moc velká.
Asi bys potřeboval tohle:
ale cena se ti líbit nebude.

SABLE-2015