Můžeš ji mít ... Mám jednu menší s trochu jiným systémem na pět poloh na prodejovi-ivo píše:to se mě líbí já to chcu taky na su32.
v jednom navrtávák, vrták, výrtužník, hrot, ... jak přesně se to dostává do polohy?
ovi-ivo píše:to se mě líbí já to chcu taky na su32.
v jednom navrtávák, vrták, výrtužník, hrot, ... jak přesně se to dostává do polohy?
Mohl bys mi je pls oměřit, popřípadě odprodat ?Engineer píše:Můžeš ji mít ... Mám jednu menší s trochu jiným systémem na pět poloh na prodejovi-ivo píše:to se mě líbí já to chcu taky na su32.
Už jsem ji tu kdysi v nějakým vlákně ukazoval.
Jinak kleštiny jsou asi něco atypickýho ... vypadá to jako zkrácený typ F15 (Schaublin). Možná pár kusů tohohle provedení někde v šuplíku mám.
Oměřovat asi ani nemusím .... je to přesně ono.Borin píše:Mohl bys mi je pls oměřit, popřípadě odprodat ?Engineer píše:Můžeš ji mít ... Mám jednu menší s trochu jiným systémem na pět poloh na prodejovi-ivo píše:to se mě líbí já to chcu taky na su32.
Už jsem ji tu kdysi v nějakým vlákně ukazoval.
Jinak kleštiny jsou asi něco atypickýho ... vypadá to jako zkrácený typ F15 (Schaublin). Možná pár kusů tohohle provedení někde v šuplíku mám.