deska
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Demence...
Jinak to shrnout nemohu.
Prostě klasika:
- v inzerátu text: lícovací deska za 2500 Kč
- v inzerátu fotka žebrované příměrné desky bez detailu povrchu
- po telefonu: jó pane povrch je dobrej, stačí přelíznout smirkem na místech kde je trochu rzi
- říkám, že OK, že si ji zaškrabu (ale pán zjevně nevěděl co mám na mysli)
- jedu tam
- chlápek od pohledu děsnej machr: tak tady to máte
- deska poprskaná od svařování a tím pádem na hodně místech prokalená svařováním (což nejde zaškrabávat)
- řikám: na tom se svařovalo?
- a on: jo...
- a ještě se mě zeptá: na co to chcete?
No to bych se posral, dopoledne v prdeli, pětset za benzín v prdeli a chlap se ani neomluví... no prostě klasika.
- na dotaz kde to vzal: z jedný fabriky
Prostě zase další vykutálenec.
Takže si dávejte pozor až se někde teď objeví inzerát na desku 100x80cm a ujistěte se, že ji potřebujete pouze na svařování nebo si jí necháte přehoblovat nebo přefrézovat.
Osobně jsem ji nevzal protože týpek svařovací desku neslevil.
Jinak to shrnout nemohu.
Prostě klasika:
- v inzerátu text: lícovací deska za 2500 Kč
- v inzerátu fotka žebrované příměrné desky bez detailu povrchu
- po telefonu: jó pane povrch je dobrej, stačí přelíznout smirkem na místech kde je trochu rzi
- říkám, že OK, že si ji zaškrabu (ale pán zjevně nevěděl co mám na mysli)
- jedu tam
- chlápek od pohledu děsnej machr: tak tady to máte
- deska poprskaná od svařování a tím pádem na hodně místech prokalená svařováním (což nejde zaškrabávat)
- řikám: na tom se svařovalo?
- a on: jo...
- a ještě se mě zeptá: na co to chcete?
No to bych se posral, dopoledne v prdeli, pětset za benzín v prdeli a chlap se ani neomluví... no prostě klasika.
- na dotaz kde to vzal: z jedný fabriky
Prostě zase další vykutálenec.
Takže si dávejte pozor až se někde teď objeví inzerát na desku 100x80cm a ujistěte se, že ji potřebujete pouze na svařování nebo si jí necháte přehoblovat nebo přefrézovat.
Osobně jsem ji nevzal protože týpek svařovací desku neslevil.
CNC obrábění 
jo, to je typicke pro "zamecniky" od traktrou, ti tomu totiz rikaji "rysplotna", par exemplaru mame i v praci a ti jsou schopni vzit nadrh a po te "rysplotne" s nim jezdit, vsak ji pred tim vorovnal flexou
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
http://stroje.bazos.cz/inzerat/56950021 ... -deska.php" onclick="window.open(this.href);return false;