deska
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Demence...
Jinak to shrnout nemohu.
Prostě klasika:
- v inzerátu text: lícovací deska za 2500 Kč
- v inzerátu fotka žebrované příměrné desky bez detailu povrchu
- po telefonu: jó pane povrch je dobrej, stačí přelíznout smirkem na místech kde je trochu rzi
- říkám, že OK, že si ji zaškrabu (ale pán zjevně nevěděl co mám na mysli)
- jedu tam
- chlápek od pohledu děsnej machr: tak tady to máte
- deska poprskaná od svařování a tím pádem na hodně místech prokalená svařováním (což nejde zaškrabávat)
- řikám: na tom se svařovalo?
- a on: jo...
- a ještě se mě zeptá: na co to chcete?
No to bych se posral, dopoledne v prdeli, pětset za benzín v prdeli a chlap se ani neomluví... no prostě klasika.
- na dotaz kde to vzal: z jedný fabriky
Prostě zase další vykutálenec.
Takže si dávejte pozor až se někde teď objeví inzerát na desku 100x80cm a ujistěte se, že ji potřebujete pouze na svařování nebo si jí necháte přehoblovat nebo přefrézovat.
Osobně jsem ji nevzal protože týpek svařovací desku neslevil.
Jinak to shrnout nemohu.
Prostě klasika:
- v inzerátu text: lícovací deska za 2500 Kč
- v inzerátu fotka žebrované příměrné desky bez detailu povrchu
- po telefonu: jó pane povrch je dobrej, stačí přelíznout smirkem na místech kde je trochu rzi
- říkám, že OK, že si ji zaškrabu (ale pán zjevně nevěděl co mám na mysli)
- jedu tam
- chlápek od pohledu děsnej machr: tak tady to máte
- deska poprskaná od svařování a tím pádem na hodně místech prokalená svařováním (což nejde zaškrabávat)
- řikám: na tom se svařovalo?
- a on: jo...
- a ještě se mě zeptá: na co to chcete?
No to bych se posral, dopoledne v prdeli, pětset za benzín v prdeli a chlap se ani neomluví... no prostě klasika.
- na dotaz kde to vzal: z jedný fabriky
Prostě zase další vykutálenec.
Takže si dávejte pozor až se někde teď objeví inzerát na desku 100x80cm a ujistěte se, že ji potřebujete pouze na svařování nebo si jí necháte přehoblovat nebo přefrézovat.
Osobně jsem ji nevzal protože týpek svařovací desku neslevil.
Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík 

jo, to je typicke pro "zamecniky" od traktrou, ti tomu totiz rikaji "rysplotna", par exemplaru mame i v praci a ti jsou schopni vzit nadrh a po te "rysplotne" s nim jezdit, vsak ji pred tim vorovnal flexou
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
http://stroje.bazos.cz/inzerat/56950021 ... -deska.php" onclick="window.open(this.href);return false;