paměti z NB
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Při vyhazovná NB mi z něj zbyla pamět. Jde o 2 ks. Pokud by někdo chtěl tak jsou k mání, bud zadara nebo za čokoládu Lindt Excellence Bílá s vanilkou. Osobní odběr Praha.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
Ahoj,
ty paměti by mě dost zajímaly.
Ale neumím nějak pružně zařídit odobní odběr, jsem z daleka.
Nemohl bys je prosím na chvilku zaparkovat někam do šuplíku, do doby, než se dostanu do Prahy?
Samozřejmě kdybys je byl ochotný strčit do obyčejné obálky a hodit do schránky, tak Ti pošlu na účet prachy za známku i za tu čokošku.
Ale v tak ideální řešení si netroufám doufat.
Pokud Tě zajímá k čemu to chci, tak bych z toho sundal paměti a rozšířil jima (resp. vyměnil) paměť ve WiFi routeru.
Nemohl bys je prosím na chvilku zaparkovat někam do šuplíku, do doby, než se dostanu do Prahy?
Samozřejmě kdybys je byl ochotný strčit do obyčejné obálky a hodit do schránky, tak Ti pošlu na účet prachy za známku i za tu čokošku.
Pokud Tě zajímá k čemu to chci, tak bych z toho sundal paměti a rozšířil jima (resp. vyměnil) paměť ve WiFi routeru.
Ok
že jsi to ty tak mi hod adresu já dojdu na poštu ( ale věř že opravdu nemám rád Českou poštu tak to bude pro mě utrpení )
Stejně se tam chytám poprudit je s reklamací tak tam budu muset
že jsi to ty tak mi hod adresu já dojdu na poštu ( ale věř že opravdu nemám rád Českou poštu tak to bude pro mě utrpení )

Stejně se tam chytám poprudit je s reklamací tak tam budu muset

XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
IQ156
jestli to mas bliz ke me, tak si pro ni prijd, mam jednu 1GBMex píše:Ahoj,
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mex co to mas za router ze se to vyplati menit?
ja kupuju mikrotik routerboardy 450 za 50,- 100,- Kc a podobne
s nedostatkem pameti problem nemam
obcas jsou tam foukly kondiky tak ty menim, to jo
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Linksys, Asus.robokop píše:Mex co to mas za router ze se to vyplati menit?
Ja teda Microtik za 50-100 Kč koupit neumím.
Ale ono to není v mém případě jen o pěnězích. Je to tak trochu výzva. Už dávno, v dobách kdy se prkticky nedaly koupit routery s větší pamětí, jsem to vždycky chtěl zkusit vyměnit. Ale neměl jsem za co. Tyhle vhodné paměti jsou totiž jen na SO DIMM kartách, a to ještě jen na některých. A ta výměna tak uplně jednoduchá nebude, proto je to výzva. Ale to jistě Tobě vykládat nemusím, když jsi měnil FPGA na kartách Mesa, tak víš o čem to je. Navíc tady k tomu možná přistoupí i potřeba nějaké modifikace SW.
No a pokud teď by byla možnost mít takovou paměť (která se už stejně do žádnéhou současného notebooku nehodi), tak je to ta správná konstelace uskutečnit si dávný sen.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
chmm
tak to ti tady taky nejake sodimy jiste najdu
asi bych mohl i jeden mikrotik postradat (jen jeden tak se nehlaste vsichni)
pouzivam je na VPNky k zakaznikum. resp. od zakazniku co jsou za NATem
tak to ti tady taky nejake sodimy jiste najdu
asi bych mohl i jeden mikrotik postradat (jen jeden tak se nehlaste vsichni)
pouzivam je na VPNky k zakaznikum. resp. od zakazniku co jsou za NATem
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)