Kompas VF45GS - CNC
Dobrý den,má někdo zkušenosti s tímto strojem nebo firmou?...
do číny se mě moc nechce protože nemám nikoho kdo by to dal do schopného stavu.Na dovoz přes eBay si taky netroufám,spíš mám strach než že bych tomu nevěřil.
Líbily se mě a dočetl sem se o spolehlivosti přestaveb BF20 od gravosu ale nikde nemohu najít jejich nabídku nebo alespoň zhruba cenu.
BOW nabízí za 200k nejlevnější cnc tušim KX1 a to je na mydlení v garáži už celkem dost.
Sem kousek od Blavy tak by snad jejich podpora nebo záruka neměl byt problém.
Přivítám názor na stroj,firmu či jakýkoliv postřeh...děkuji.
do číny se mě moc nechce protože nemám nikoho kdo by to dal do schopného stavu.Na dovoz přes eBay si taky netroufám,spíš mám strach než že bych tomu nevěřil.
Líbily se mě a dočetl sem se o spolehlivosti přestaveb BF20 od gravosu ale nikde nemohu najít jejich nabídku nebo alespoň zhruba cenu.
BOW nabízí za 200k nejlevnější cnc tušim KX1 a to je na mydlení v garáži už celkem dost.
Sem kousek od Blavy tak by snad jejich podpora nebo záruka neměl byt problém.
Přivítám názor na stroj,firmu či jakýkoliv postřeh...děkuji.
Wernery 800n a víš,MAS POWER,MULTICUT 500 a 630 a SPY 280,MAZAK INTEGREX 200,VARIAXIS 600 a nemyslitelne množství HITACHI a jiných japoncu rok výroby tak 80,samouk SWorks a EDGECAM
MOhu pomoct s bezproblémovým dovozem, celním odbavením atd. prostě zapaltíš a čekáš až ti to přijde domů
Kolega má skoro identický klon frézky, teda bez CNC a je vcelku spokojený. Jako všechno to chtělo dodělat, zaškrabat ale jinak OK. Možná bych byl ostražitej na to CNC. Co já vím, tak v Blavě mají show room tak si vem kus matriálu a gkód a zejeď si tam a ať se předvedou.

no předvést si ho nechám i když je to malý stroj pokud bude přesností stačit zatím nechám tak ale už ted se učím přes youtub co zaškrabování sebou nese,rád bych si doma něco zašablal ale asi neumím googlit bo nemou najít vercajk,furt to háže jakési škrabáky na stavbu.časem to určitě vytuním..
Robokope psané je tu hodně o klonech,spíš ty vystužení a tak mechanicky... to sem pochytil,co mě zajímá jestli k tomu řízení připojim jednoduše 4 osu nebo budu muset nějak řešit drivery a ovládání celkově,proto sem tu sháněl nějaké reference ke konkrétnímu...nebo je to jedno?
Wernery 800n a víš,MAS POWER,MULTICUT 500 a 630 a SPY 280,MAZAK INTEGREX 200,VARIAXIS 600 a nemyslitelne množství HITACHI a jiných japoncu rok výroby tak 80,samouk SWorks a EDGECAM
-
- Kontaktovat uživatele:
http://www.narextools.cz/skrabak-plochy-873300" onclick="window.open(this.href);return false;Mitas píše:celní odbavení? šak su tam za pul hodky a co jak odbavovat dyt je to vedle...za par korun.
no předvést si ho nechám i když je to malý stroj pokud bude přesností stačit zatím nechám tak ale už ted se učím přes youtub co zaškrabování sebou nese,rád bych si doma něco zašablal ale asi neumím googlit bo nemou najít vercajk,furt to háže jakési škrabáky na stavbu.časem to určitě vytuním..
Robokope psané je tu hodně o klonech,spíš ty vystužení a tak mechanicky... to sem pochytil,co mě zajímá jestli k tomu řízení připojim jednoduše 4 osu nebo budu muset nějak řešit drivery a ovládání celkově,proto sem tu sháněl nějaké reference ke konkrétnímu...nebo je to jedno?
http://www.mbcalibr.cz/prodej-produkt-4 ... okovu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Soustruh SV18R, Magdeburg (Poreba TR45), Frézka FH24, Vrtačka V20A, V10, Šeping noname...
Tak Kompas a sekce routeru je trochu jiná kapitola,tady tohle je na bazi BF20.. a od BOW (x3)už mě ty ceny dojdou trošku pro mě mimo realitu když za ty samé de sehnat tuha funkční mašina byť teda starší.např MCV 1000 za to sehnat už de..mě de spíš o pohled uživatele k tomuto čínskému produktu jestli když koupim jinde 4 osu..tak to na to napasuju nebo budu muset řešit ovladání jako celek od nuly.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja bych si vzal o prodejci ponauceni z tech routeru
je hodne cinskych firem ktere tohle delaji
delaji to za ruzne ceny v ruzne kvalite
zalezi na solidnosti prodejce co za kolik nakoupi a za kolik to pak proda a jaky servis k tomu poskytuje
je hodne cinskych firem ktere tohle delaji
delaji to za ruzne ceny v ruzne kvalite
zalezi na solidnosti prodejce co za kolik nakoupi a za kolik to pak proda a jaky servis k tomu poskytuje
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
tak o tom žádná,bohužel neznám a ani sem nenašel nikoho jiného kdo mě to za tu cenu prodá,stačila by mě i ta menší verze ..bohužel co sem našel tak si na tom mastí slušně kapsy a ty provize..to pardon jako 10k-20k bych dal podle nabízené služby ale cca 100proc a víc už je pro mě za hranou.Já o těchle věcech vím prd sem zvyklí na tom dělat a max.porovnat ceny za které se to nabízí,ale sehnat někoho v číně kdo mě to pošle to je pro mě jiná planeta-musím spoléhat na podobné fa.
to je osud ...i kdybys mě dal link na přímého výrobce nedokážu si stejně představit že mu pošlu penize a budu čekat jetli vůbec něco přijde 

tak dej někomu dvojnásobek a čekej stejně, máš na výběr
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU