stojan

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
karelsklo

27. 2. 2016, 2:15

Ahoj,dělal jsem pro sebe a pro známé stojánky na upínače tak kdyby někdo chtěl dá se ještě dodělat.
Police jsou výměnné a jsou pro uskladnění upínačů ISO 30,40,50 nebo Mk 1-5 nebo kleštiny ER dle potřeby Zatím mám police pro ISO,jiné můžu dodělat...Poličky se samosebou dají jakkoli kombinovat.
Vyšlo by to na 5000,-+dph za stojan,ono se to nezdá ale je s tím i nějaká práce... :)
Doklad samozřejmostí...
Přílohy
Photo0209.jpg
Photo0205.jpg
Photo0204.jpg
martinodipraga

27. 2. 2016, 7:14

Máš nějaké rozměry a z čeho jsou ty poličky?
karelsklo

27. 2. 2016, 10:26

Police jsou 6 mm HPL deska vyztužená nanýtovaným žebrem z AL profilu.Stojan je z jeklů 60x40x2,barva je kladívkový alkyton.Celková váha je cca 20kg podle provedení.
Rozměr je cca 1600 mm výškově (jsou tam nivelační nožičky takže podle seřízení),šířka je 630 mm a spodní stojny mají délku 400 mm.
Nosnost je úměrná použití,já to nemívám plné ale metrák to unese...

Vespod jsou ještě nachystané díry se závity pokud by bylo potřeba uskladňovat třeba 40tky kužely s nástroji např. D 200 mm tak je možnost udělat polici třeba jen se 3 mi dírami a větším rozestupem.
V praxi to ale potřeba není,i ty velké nástroje se tam dají dobře dát.
Do těch děr se ale dá dát třeba polička na klíče a tak...
Odpovědět

Zpět na „Prodej“