Neuloží se kompenzace backlash
musis restartovat mach, mas to tam napsano
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
zavrit a spustit znovu, kdyz jsem kdysi davno mach pouzival, tak to fungovalo
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
kdysi u jednoho programu nepomáhalo zavřít přes křížek, nýbrž přes /nastavení/konec. Další muselo být přes křížek a tak dál na střídačku.
Každý softwarový problém má hardwarové řešení: "Kup si to nové, vole.
Smooth Stepper nemám.No budu zkoušet ...Už mám cca 0,04 mm vůle na X a Y tak si říkám že bych to zkusil takhle ošidit než se nechají přebrousit šrouby.Ačkoli klidně to můžou být vůle na ložiskách šroubů,zatím jsem to nestudoval...
Koukám na stránky TOS Kuřim a nikde nevidím že by repasovali šrouby,přitom ještě nedávno to tam nabízeli...
Koukám na stránky TOS Kuřim a nikde nevidím že by repasovali šrouby,přitom ještě nedávno to tam nabízeli...
dělaj to pořád.. zavolej tam.. já je nechával repasovat někdy koncem roku.. stálo to cca 7ku šroub
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
mě to travalo něco kolem 3týdnů.. nicméně cena asi bude závislá na velikosti a opotřebení.. pošli šroub a oni ti ho myslím za 800,- přeměří a v případě že není OK navrhnou způsob a cenu opravy..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
Zkusím to.Ale měl jsem za to že když zaškrtnu "backlash enabled"tak kompenzaci ruším (když ji zrovna nechci použít).Andrew píše:Možná jeto úplně mimo, ale po zadání hodnot si zaškrtnul pole blacklash enabled ? Sám kompenzaci používám na soustruhu u Z a funguje to poměrně dobře.