Lenze 8200
nazdar.
mal som lenze 2,2kw z neznamich dovodov mi vybuchol,niesom si isty ale asi bol uvolneny kabel na svorkovnici od potenciometru.
zohnal som novy ktory bol fakt zabaleny origo v krabici napojili sme ho a nejde.
vsetky hodnoty su nastavene len či tam nieje este nieco treba.podla vsetkeho je zablokovana vystupna trekvencia.
dik M.
mal som lenze 2,2kw z neznamich dovodov mi vybuchol,niesom si isty ale asi bol uvolneny kabel na svorkovnici od potenciometru.
zohnal som novy ktory bol fakt zabaleny origo v krabici napojili sme ho a nejde.
vsetky hodnoty su nastavene len či tam nieje este nieco treba.podla vsetkeho je zablokovana vystupna trekvencia.
dik M.
a kdo ti nastavoval parametry ? hned na začátku je parametr podmínky spuštění , typarametry máš podle toho původního měniče ? jinak sedají parametry zkopírovatze starého měniče do panelu a pak nahrát donového měniče
telefon jsem si zapoměl včera ráno v práci takže jedině až zítra , jinak zapojené by tomělo být správně , co ovládáš tím drátem na svorce E4 ?
jo nastavoval jsi podle původního měniče ty mini přepínače na tom panelu svorek ?? a máš k tomu panel s displejem ?
jo nastavoval jsi podle původního měniče ty mini přepínače na tom panelu svorek ?? a máš k tomu panel s displejem ?
mam panel s displejom. tie male prepinace mam nastavene off off on off off podla manualu na 0-5V. E4 mam prepojeny na svorku 20 na tej istej svorke a na 28 mam zapojeny vypinac na spustanie motora. hore na panely mi svieti RDY a IMP. LED svieti ale nezhasne IMP z coho usudzujem ze je zablokovana asi vystupna frekvencia regulatoru a neviem ako to odblokovat.asi je tam blokovanie CINH.vies poradit?
E4 je volitelný vstup/výstup , musí pro něj být nastaven nějaký parametr jakou má plnit funkci , tak jej zatím odpoj musí to jet i bezněho .
jak jsi tedy nastavoval ty parametry ?? podle uvážení nebo podlepůvodního měniče ? kolik parametrů jsi nastavoval ?
jak jsi tedy nastavoval ty parametry ?? podle uvážení nebo podlepůvodního měniče ? kolik parametrů jsi nastavoval ?