Matice protikliky
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
konečně taky jeden pořádný výkres, s osami, se srovnanými kótami, bez kótovaných soustředných kružnic, z kterých stejně člověk neví, jaká délka tomu přísluší...
A.
P.S. nejlepší loko jsou z ČKD (mám T211.0, BS200 a stavím 265.0 v měřítku 1:8)

P.S. nejlepší loko jsou z ČKD (mám T211.0, BS200 a stavím 265.0 v měřítku 1:8)
SN 20, SM 16 B, FN 25
Nejspíš bych takovou věc měl umět ....
Cena při 10ks cca 80 kaček za kus.

Cena při 10ks cca 80 kaček za kus.
to almac: díky za pochvalu, ale bylo by to smutný v tak jednoduchým výkresu nasekat chyby.
1:8 - to už musí být docela velký, my to máme jen 1:87. Nebyla by fotka?
to Engineer: díky za nabídku, domluvím se s kolegou zda akceptuje cenu, za mě je OK
to Engineer: díky za nabídku, domluvím se s kolegou zda akceptuje cenu, za mě je OK
Aby se kolegovi lépe přemýšlelo, tak jedna ukázka posledního "vláčkařského" špeku co jsem dělal (průměr tenké části je 0,3mm).Zx1974 píše:to almac: díky za pochvalu, ale bylo by to smutný v tak jednoduchým výkresu nasekat chyby.

no nechtěl bych to lovit ve šponách sv18ky 

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
zase má obrovskou výhodu, že může mít veškerej materiál skladem a když něco skazí tak ho to z hlediska ceny skaženého materiálu vůbec nemusí trápit...
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Myslíš tou sirkou????T.Andrlik píše:Zase manipulace s takovim materialem bude nebezpecna.. Clovek si muze snadno vypichnout oko

A ještě potřebuješ respirátor abys celodení práci nevdech.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Kdepak plíšky .... Tripan upínače to jistěj, ale musel jsem u nich vymezit vůli na stavěcím šroubku, abych měl při přehazování nástrojů (dělalo se to celkem třema kudlama z jedný strany a jednou kudlou z druhý strany) stále břity přesně v ose.robokop píše:to asi noze nepodkladas pliskama co?
jjjj, něco takovýho bylo psaný v poptávce .... nevím sice k čemu to je, ale je to hezký. Popravdě se mi do toho moc nechtělo ale nakonec jsem to zkusil. Dva dny práce a hledání vhodnýho postupu než vypadnul použitelnej výsledek.vvitty píše:to vypada jako vyvazovaci cepy 1/87
Myslel jsem se zásobou tyčovinyEngineer píše:Myslíš tou sirkou????T.Andrlik píše:Zase manipulace s takovim materialem bude nebezpecna.. Clovek si muze snadno vypichnout okoTy díly je už problém vzít do ruky, takže bych si to oko vypíchnul spíš prstem nebo pinzetou ... musel jsem to na druhou operaci upínat pomocí pinzetky a koukat na to objektivem.

Taky delam takovy podobny sroubky

M52 vaha 3-4kg (upinani lodnich kontejneru pri preprave)
Kazdopadne smekam, ja bych na to nervy nemel