Frézka Technologiss
Na první pohled připomíná všechny klony Proma atd....
tedy se podívej se do vláken o podobných strojích ...
pokud nenapíšeš něco o předpokládaném obrobku - co chceš obrábět jaký obrobek
není k tomu v podstatě co dodat ...
třeba podstatný údaj o druhu motoru chybí (asynchronní nebo s uhlíky )
tedy se podívej se do vláken o podobných strojích ...
pokud nenapíšeš něco o předpokládaném obrobku - co chceš obrábět jaký obrobek
není k tomu v podstatě co dodat ...
třeba podstatný údaj o druhu motoru chybí (asynchronní nebo s uhlíky )

Díky, nějak takhle jsem si odpověď představoval.pafik píše:To je jak můj Weiss, akorát má výkonější motor. Počítej s tím, že to musíš aspoň nahrubo zaškrabat a jinak to bude na běžné věci fungovat, včetně oceli. za tuhle cenu dobrý.
Jarda
Ta o chlup vetší frézka v tom katalogu je jen o 2 000 kč dražší.Ja mám BF 20 Vario-je stejná jenom jinak nabarvená .Jsem s ní spokojen,ale větší tuhost stroje by se hodila a proto bych koupil tu větší.Přeškrabání stroje bude skoro nutnost-na mém kousku plochy seděly opravdu jen na pár bodech a suporty se dřely.Také kolmost sloupu stála za pendrek.Lepší neměřit.
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Já bych řekl, že bf 20 je ještě menší jak ta z odkazu a hlavně má Mk2, polák píše, že tady u této je Mk3, to už je dost zásadní rozdílJan163 píše:Ta o chlup vetší frézka v tom katalogu je jen o 2 000 kč dražší.Ja mám BF 20 Vario-je stejná jenom jinak nabarvená .Jsem s ní spokojen,ale větší tuhost stroje by se hodila a proto bych koupil tu větší.Přeškrabání stroje bude skoro nutnost-na mém kousku plochy seděly opravdu jen na pár bodech a suporty se dřely.Také kolmost sloupu stála za pendrek.Lepší neměřit.

ten vřeteník vypadá, že je o kus větší jak na bf20
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
tohle má 160kg, BF20ka má 100kg to by někde mělo být znát..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Ta o 2k dražší má motor jen 370W. Nebrat. To co sis vybral je asi optimum (ne Optimum
), cos mohl. Ovšem, polský stroje to jsou, podle názvu těch obrázků. Udělaný to bude v číně, jde jen o výstupní kontrolu. Co nepustěj němci, může se dát polákům, co ty víš.

mě u těhle strojů fascinuje ten obrovskej rozjezd v Xku při tak malé základně.. (u těch XL verzí je to vůbec extrém) na jednu stranu dáš svěrák odjedeš do boku a převrátí se to
ale hlavně celej stůl se zhoupne ve vůli a ve finále nebudeš schopen obrobit dlouho plochu rovně, když se dostaneš na celé délce rozjezdu s roviností pod dvě desetiny tak je to zázrak to utahování/štelování rybin těma dvěma šrouby je uplně k ničemu, ale na to příjdeš až to koupíš.. dospělý frézky o mají uplně obráceně.. ten křížovej střední díl je podstatně delší a stůl jezdí natom, pak to není závislé na žádném vyložení jako tady.. se divím že s tím ještě nějakej číňan nepřišel.. o pár kg víc litiny a je to o řád lepší..

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
Až ten stroj začneš čistit od písku ze slévárny ...
Až začneš seřizovat (neseříditelné)...
Až začneš předělávat ...
Zjistíš že z toho co zbude postavíš lokomotivu ...
Protože ti zbude skoro celý stroj a ten tvůj by mohl být lepší v řadě míst ,možná zcela jiný ...
To píši proto ,že znovu ...nevíme co budeš vyrábět - obrábět ...
Taková dobře míněná trochu provokace ..
Nic ve zlém ani posměváčkovství ..

Až začneš seřizovat (neseříditelné)...
Až začneš předělávat ...
Zjistíš že z toho co zbude postavíš lokomotivu ...
Protože ti zbude skoro celý stroj a ten tvůj by mohl být lepší v řadě míst ,možná zcela jiný ...
To píši proto ,že znovu ...nevíme co budeš vyrábět - obrábět ...
Taková dobře míněná trochu provokace ..
Nic ve zlém ani posměváčkovství ..