Malý soustruh

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
Milan Mozolic

5. 5. 2016, 11:50

Ahoj,

leží mi tu tenhle pidi soustruh, není to top stroj, to můžu říct na rovinu, trochu péče by vyžadoval. Nevím výrobce ani typ, vypadá jak poskládaný doma z fabrických dílů. Dělal jsem na něm pár drobností z mosazi u kterých nebyla vyžadovaná přesnost, ale už to nepotřebuji a stojí mi ladem. Upozorňuji že nemá noniusy, měl jsem tam pichlé hodinky. Je funkční, točí se, házivost by chtěla trochu pořešit, ale záleží na co to berete. V koníku je nějaký divný kužel, jakž takž tam drží MK1, mám k tomu i vrtací sklíčidlo. Je potřeba se na něj podívat.

PRODÁNO

Na upnutí nože se nedívejte prosím :)

Točná délka: 230mm
Prům. sklíčidla: 80mm
Nůž max: 12x12mm
Výška hrotu nad ložem: 80mm

Soustruh se nechází ve městě Myjava, Slovensko asi 8km od hranic s ČR.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) Milan Mozolic dne 10. 5. 2016, 12:09, celkem upraveno 1 x.
Frezka Kearney & Trecker model2H, Soustruh MAS SN20
Thomeeque

5. 5. 2016, 1:08

Průchod vřetenem se ví?
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Milan Mozolic

5. 5. 2016, 1:14

Průchod vřetene max.13mm
Milan Mozolic

5. 5. 2016, 10:18

Případně výměna za frezy, větší univerzálu, soustružnické nože se stopkou 20x20 apod.
Odpovědět

Zpět na „Prodej“