propojení Linuxcnc a W10
Ahoj.
Najdu zde někoho z Pardubic kdo by se stavil a pomohl mi to zprovoznit? Už na to nemám nervy.
Do teď to chodilo a najednou to nejde.
Píše mi to: Chyba: Selhalo připojení sdílení Windows. Vyberte prosím jiný prohlížeč a zkuste to znovu.
Zkoušel jsem restart routru i vše PC a to se občas chytne ale dlouho to nevydrží.
Jsem v háji. Tahám to po flešce. Každou chvíli upravuju data a to věčný přehazování flešky je na prášky.
Práce stojí a zákazník čeká.
Nutně spěchá. Zaplatím.
Díky jirka
Najdu zde někoho z Pardubic kdo by se stavil a pomohl mi to zprovoznit? Už na to nemám nervy.
Do teď to chodilo a najednou to nejde.
Píše mi to: Chyba: Selhalo připojení sdílení Windows. Vyberte prosím jiný prohlížeč a zkuste to znovu.
Zkoušel jsem restart routru i vše PC a to se občas chytne ale dlouho to nevydrží.
Jsem v háji. Tahám to po flešce. Každou chvíli upravuju data a to věčný přehazování flešky je na prášky.
Práce stojí a zákazník čeká.
Nutně spěchá. Zaplatím.
Díky jirka
Linux 2.8.0 neznám. Každopádně můžeš přes Sambu sdílet adresář na (asi libovolném) linuxu: http://unix.stackexchange.com/questions ... ian-wheezy
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
sambu mám a sdílím na W10.
To mi do teď chodilo a nevím proč přestalo.
Proto bych rád někoho kdo by byl ochoten se tady stavit a nastavit to tak aby to chodilo jak má.
Já tomu moc nerozumím. a síťovinám vůbec.
díky moc.
To mi do teď chodilo a nevím proč přestalo.
Proto bych rád někoho kdo by byl ochoten se tady stavit a nastavit to tak aby to chodilo jak má.
Já tomu moc nerozumím. a síťovinám vůbec.
díky moc.
Taky nevim, proč to přestalo, ale W10 jsou stále mladý a dost možná se s novými updaty ještě dost měněj. Proto ti radim zkusit sdílet adresář na linuxu a z Windows přistupovat k němu, tj., naopak, než to máš teď, možná to bude spolehlivější. Jestli se na to necejtíš nebo cokoliv, samozřejmě klidně čekej, třeba se někdo ozve.jirkam píše:sambu mám a sdílím na W10.
To mi do teď chodilo a nevím proč přestalo..
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
To se řikalo někdo před sedmi lety, teď už bych se tomu trochu divil..robokop píše:Oni zamerne meni updatama detaily v protokolu a delaji to tak ze to prestane chodit se sambou ale s windows serverem ne