aukro svěrák nepochopím...
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Svet se zblaznil bohuzel uz davno. Prodavajici zacal decentne na 100,-kc, kupujici sili a hysterie jeste neskoncila, den do konce. Je to proste zakompostovana ohnila raritka. Ty otocne celisti jsou zajimave. Pred casem jsem koupil uplnou nahodou podobne parove krasavce, kusovky z nastrojarny Aritmy Vokovice. Bylo to moje prvni a panovo posledni zamestnani (mozna i proto mi je prodal) , tak i znacne sentimentalni hodnota ulovku. Stav nepouzito, proste musely byt moje. Chlapik byl z Prahy a byl jsem u neho prakticky hned. Cely den pry volali desitky lidi. Je pravdou, ze z nich mam opravdu velkou, prevelkou radost.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
To se na aukcích prostě stává, že kupující začnou soupeřit, zboží je přestane zajímat, jde jen o to vyhrát nad tím druhým a potrestat ho za to, že přihodil 50 korun a zmařil šanci koupit za stovku svěrák, který by se dal ještě použít třeba ke stolní vrtačce

Aleš Procháska
přešně jsi to popsal,elbarto píše:Svet se zblaznil bohuzel uz davno. Prodavajici zacal decentne na 100,-kc, kupujici sili a hysterie jeste neskoncila, den do konce. Je to proste zakompostovana ohnila raritka.
já ho nechci ani nepotřebuju, jen sem zvědavý nakolik se to nakonec vyšplhá...řekl bych že i prodejce je z toho paf

Už několikrát jsem se divil že se dá něco na aukru vydražit za víc než to stojí v kameným obchodě,prostě radost ze hry ,né však z výhry.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Kolikrát si někdo přikazuje z druhého účtu a jen uměle zvedne zájem, pak to nakoupí a jde to tam znova nebo to emailem nabídne druhému zájemci. ..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
RaS píše:
To není tak jednoduchý, protože i z takového falešného prodeje musí zaplatit poplatky AukruKolikrát si někdo přikazuje z druhého účtu a jen uměle zvedne zájem, pak to nakoupí a jde to tam znova nebo to emailem nabídne druhému zájemci. ..
Kdyby nebyl spodek uplne odehnily snad bych to jeste mozna pochopil. Vidim to rad, ted si svych krasavcu vazim jeste vic
V teto souvislosti si stale rikam, proc podobne veci tady nekde nevyrabi.
P.S. Prodavajici se musi uz dva dny valet smichy po zemi

P.S. Prodavajici se musi uz dva dny valet smichy po zemi

Nazdárek
No já teda nevím co na tom kdo vidí. Já bych si to na frézku teda nedal.
Občas potřebujem zkrátit nějaký ten šroub. Tak to by snad asi i šlo.
A mimochodem ten metr už taky něco pamatuje. Je už taky nějak chytlej.
No já teda nevím co na tom kdo vidí. Já bych si to na frézku teda nedal.

Občas potřebujem zkrátit nějaký ten šroub. Tak to by snad asi i šlo.

A mimochodem ten metr už taky něco pamatuje. Je už taky nějak chytlej.