Vysokozdvižný paleťák

fotky našich strojů, aneb co máme doma
Odpovědět
Borin
Kontaktovat uživatele:

2. 8. 2016, 4:58

Ahoj, minulý týden jsem si koupil tenhle paleťák (foto z netu) http://www.rs-stavebnistroje.cz/www-rs- ... ny-paletak" onclick="window.open(this.href);return false; . Můj má elektrický hydraulický agregát... o víkendu jsem vyčistil nádrž na olej, vymělil vyrezlou pístnici za stejnou, kterou jsem měl doma a rozdejchal čerpadlo. Hlavní problém ale je, že původní rozvaděč je díky tomu, že paleťák stál venku vyrezlej, díky vodě v oleji. Hydraulice rozumím dobře, ale řeším problém, že pístnice je jednočinná a původní rozvaděč funguje tak, že páka nahoru pustí olej do pístnice a pákou dolů vypouští olej z pístnice do nádoby. Nenapadá vás, čím ho nahradit ? Mám tu klasický rozvaděč s jednou sekcí (nahoru, dolů) a tak mě napadlo, mezi rozvaděč a pístnici dát Tčko a kohout, kterým bych vracel olej do nádoby, ale připadá mi to takové humpolácké :(
Soustruh SV18R, Magdeburg (Poreba TR45), Frézka FH24, Vrtačka V20A, V10, Šeping noname...
elbarto

3. 8. 2016, 8:26

Zdar Chlape. Tohle je smula. Pred mesicem jsem presne tento agregat z voziku kupoval na traktorech. Chlapik mi ho slibil, ja si vul vyridil slozite dopravu z druheho konce sveta a on ho nakonec nechal sousedovi :-( Jukni na Traktory rucni pump z paletaku belet ty velke hranate tam taky nekdo pred casem prodaval.
Borin
Kontaktovat uživatele:

3. 8. 2016, 6:24

Ruční mam asi 3, to nechci.
Soustruh SV18R, Magdeburg (Poreba TR45), Frézka FH24, Vrtačka V20A, V10, Šeping noname...
Odpovědět

Zpět na „naše mašinky“