Vysokozdvižný paleťák
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, minulý týden jsem si koupil tenhle paleťák (foto z netu) http://www.rs-stavebnistroje.cz/www-rs- ... ny-paletak" onclick="window.open(this.href);return false; . Můj má elektrický hydraulický agregát... o víkendu jsem vyčistil nádrž na olej, vymělil vyrezlou pístnici za stejnou, kterou jsem měl doma a rozdejchal čerpadlo. Hlavní problém ale je, že původní rozvaděč je díky tomu, že paleťák stál venku vyrezlej, díky vodě v oleji. Hydraulice rozumím dobře, ale řeším problém, že pístnice je jednočinná a původní rozvaděč funguje tak, že páka nahoru pustí olej do pístnice a pákou dolů vypouští olej z pístnice do nádoby. Nenapadá vás, čím ho nahradit ? Mám tu klasický rozvaděč s jednou sekcí (nahoru, dolů) a tak mě napadlo, mezi rozvaděč a pístnici dát Tčko a kohout, kterým bych vracel olej do nádoby, ale připadá mi to takové humpolácké 

Soustruh SV18R, Magdeburg (Poreba TR45), Frézka FH24, Vrtačka V20A, V10, Šeping noname...
Zdar Chlape. Tohle je smula. Pred mesicem jsem presne tento agregat z voziku kupoval na traktorech. Chlapik mi ho slibil, ja si vul vyridil slozite dopravu z druheho konce sveta a on ho nakonec nechal sousedovi
Jukni na Traktory rucni pump z paletaku belet ty velke hranate tam taky nekdo pred casem prodaval.