Tak jsem koupil set z tohoto brothera původem od Rase. Nicméně po rozebrání jednoho motoru z důvodu zarafnutí se z něj vysypalo půl kila koroze včetně sklíčka encoderu. Při pokusu o rozebrání se nepovedlo povolit matici zajišťující zadní ložisko a nevydržel to obal statoru, takže sháním jiný motor. Neválí se tohle náhodou někomu doma? Číslo dopíšu do zítřka. Je to toto, jen menší: http://www.ebay.com/itm/SANYO-DENKI-BL- ... xypaBSUGuT" onclick="window.open(this.href);return false;
Jo a klidně nemusí být funkční encoder.
Motor Sanyo Denki z Brother TC221 nebo 225
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
to je ten set co jsem tady prodával za 10000? 3x driver, kabeláž + 3 motory? zajímavý, že před demontáží ten stroj fungoval, jen byl jeden motor z Yka bez krytu a byl hodně orezlej, ale točil se..
možná tady ještě nějakej motor najdeme.. za tu cenu jako je na ebay určitě
možná tady ještě nějakej motor najdeme.. za tu cenu jako je na ebay určitě

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Jojo to je on. Za tu cenu jako na ebay to radši hodím do šrotu
Každopádně to bylo plný bílýho prášku a rzi a nejspíš to nějakej ten rok leželo a já s tím najednou chtěl silou otočit
Při rozebírání ještě z některých míst tekla voda.
Kdyby se tam ještě něco našlo za rozumnou cenu, byl bych jedině rád.

Kdyby se tam ještě něco našlo za rozumnou cenu, byl bych jedině rád.
Kolika je to watovka?
měl bych tu z jiného brothera 300W s brdzou nebo okolo 100W bez brzdy. Musel bych se podívat.
měl bych tu z jiného brothera 300W s brdzou nebo okolo 100W bez brzdy. Musel bych se podívat.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz