Zdravim,
mám takový dotaz, nevite kde by mně někde kolem Brna byli schopni naskenovatpředlohu ze sololitu do dxf?
mám asi osum takových různých tvarů a nechce se me to ručně překreslovat a trefovat...
Děkuji za rady
Skenovani plosne sablony do dxf
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
potřebuji to samé jen v menším, mám schéma, bohužel otrasovat asi neumím...robokop píše:Jak je to velke?
Nejde to hodit do scanneru co je k pc?
Nebo vyfotit s meritkem a otrasovat a vylepsit
jinak jsem invalida, nevládnu rukama, ale dávám dohromady CNC pro nezizkovku, potažmo chráněnou dílnu na řezání filcu laserem(komponenty do dílny), pán co mi to rukama dával dohromady musel odejít, a tak hledám srdcaře dobrovolníky, kutily, nebo i jednotlivce, kteří by byli ochotni přispět radou, či přímo pomoci něco pospojovat, postavit, oživit... třeba i za drobnou úplatu.
1. Skener na taketo veci maju lepsie vybaveni sklari. Ti co rezu CNC masinou mavaju aj skener.
2. Ja som to potreboval suuuurne, a u nas v meste taky skener nie je .Tak som si kupil samolepiacu foliu v rolke, sirka 1m. Zo zadnej strany to ma vytlacenu mriezku s rastrom 1cm. Vhodne som to umiestnil, obkreslil a pomeral. Prekreslil do CAD-u a poslal mailom.
2. Ja som to potreboval suuuurne, a u nas v meste taky skener nie je .Tak som si kupil samolepiacu foliu v rolke, sirka 1m. Zo zadnej strany to ma vytlacenu mriezku s rastrom 1cm. Vhodne som to umiestnil, obkreslil a pomeral. Prekreslil do CAD-u a poslal mailom.