diamantovy brusny kotuc

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
client33

17. 9. 2016, 8:31

Predam nove diamantove brusne kotuce - brusenie za sucha. Priemer 125 150 a 180 mm diera 32mm na brusenie tvrdokovu sustruznickych nozov vidiovych cirkularov a pod. Ma perfektne brusne vlastnosti bez problemov nabrusi aj platkove noze,frezy,volframove elektrody, spekany karbid,vidium, zavitniky pripadne ine nastroje. Je celohlinikovy-diamant sirka 10mm hrubka 2mm.

Cena za:
125 x 22 x 2 x 10mm - 20€
125 x 32 x 2 x 10mm - 20€
150 x 32 x 2 x 10mm - 23€
180 x 32 x 2 x 10mm - 26€
D-H-X-W

Osobny odber pripadne na dobierku + postovne.
Pripadne ine naradie na sustruh frezku freza.
Viac info cez tel. na SMS neodpovedam dakujem.
foto:
https://stroje.bazos.sk/inzerat/6501255 ... -kotuc.php" onclick="window.open(this.href);return false;
tel:
0918565779
bernardo profi 700wv
elbarto

17. 9. 2016, 9:17

Mas nejaky odkaz na stranky vyrobce ?
martasg1
Sponzor fora

17. 9. 2016, 3:35

Bez přesných parametrů je to k ničemu... vyhozené peníze.

Osobně potřebuju na velmi jemné dokončovací broušení TK škrabáků - dozvím se z toho inzerátu velikost brusiva, hustotu brusiva a tvrdost pojiva? Vůbec...
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
zverodoktor

17. 9. 2016, 8:20

Zase za tu cenu ma to na vacsinu aplikacii, kde ich mozem vyuzit ako hobik az tak velmi nezaujima.
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
martasg1
Sponzor fora

17. 9. 2016, 8:44

zverodoktor píše:
Zase za tu cenu ma to na vacsinu aplikacii, kde ich mozem vyuzit ako hobik az tak velmi nezaujima.
Na bazosi prodaval nebo mozna jeste prodava typek kotouce i s parametrama za tyhle ceny... mimochodem barva je dost podezrela ani bych se nedivil kdyby to byl nejaky odpad z ciny... nevim proc nevyfotil i ty krabice? asi ma duvod... přeci když chci něco prodat tak se snažim a uvedu parametry a nafotim krabice když je mam... divný
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

18. 9. 2016, 8:50

pokud to někoho zajímá, tak přesně tohle jsou ty kotouče :wink:
http://www.falon-tech.com/index.php/ofe ... rzenia-tct" onclick="window.open(this.href);return false;

jeden mám taky, nic na tom není žádné označení, zrnitost mi přijde jako hodně hrubá 160 a výš, berou dobře, pokud to má někdo na doma na dvoukotoučovku tak za ty prachy asi nebude zklamaný, ovšem chce to úpravu, kotouče co jsem měl já hází, tzn, přední brusná plocha není rovná, ale v jednom místě je propadlá, na rovnou desku se dá nějaký hrubší šmirgl a pomalu krouživými pohyby se to musí srovnat, ideál ještě pod vodou, pak nějakým jemnějším, no a po této operaci se musí obrousit, nebo osoustružit zadní čelní dosedací plocha.
Poltava je cca jednou tak drahá, naše diama a pod. cca 3x, ale nasadíš a brousíš..takže to je na každém co preferuje :wink:
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
zverodoktor

18. 9. 2016, 9:43

pokud to někoho zajímá, tak přesně tohle jsou ty kotouče :wink:
http://www.falon-tech.com/index.php/ofe" onclick="window.open(this.href);return false; ... rzenia-tct
Ten Polsky obchod s Tumlikovho linku je na informacie o kotucoch tusim este skupejsi ako tunajsi predajca. :lol:
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
Francotirador

22. 9. 2016, 3:13

tumlik píše:pokud to někoho zajímá, tak přesně tohle jsou ty kotouče :wink:
http://www.falon-tech.com/index.php/ofe ... rzenia-tct" onclick="window.open(this.href);return false;

jeden mám taky, nic na tom není žádné označení, zrnitost mi přijde jako hodně hrubá 160 a výš, berou dobře, pokud to má někdo na doma na dvoukotoučovku tak za ty prachy asi nebude zklamaný, ovšem chce to úpravu, kotouče co jsem měl já hází, tzn, přední brusná plocha není rovná, ale v jednom místě je propadlá, na rovnou desku se dá nějaký hrubší šmirgl a pomalu krouživými pohyby se to musí srovnat, ideál ještě pod vodou, pak nějakým jemnějším, no a po této operaci se musí obrousit, nebo osoustružit zadní čelní dosedací plocha.
Poltava je cca jednou tak drahá, naše diama a pod. cca 3x, ale nasadíš a brousíš..takže to je na každém co preferuje :wink:
Modrému textu si myslím rozumím, jen by mě zajímala cca zrnitost odpovídající hrubšímu a jemnějšímu.
U červeného chápu smysl proč, ale není mi jasné jak :roll: , především jak kotouč upnout půjde-li o soustružení, aby čelní dosedací plocha po osoustružení nebyla různoběžná s rovinou orovnané brusné plochy :?:
soustruh: TOS MN80A; obrážečka: TOS MS200N
frézka: klon Sieg X2; ostřička: Beiping PP-U3
martasg1
Sponzor fora

22. 9. 2016, 7:26

a pořád se bavíme o úspoře za brusné kotouče? :)

Mi to přijde postavený na hlavu - prostě nekupuju co je nefunkční a stálo by mě to pracností víc než funkční...

Koupil jsem před dvěma lety na bazoši ukrajinský kotouče za stejnou cenu s udanou zrnitostí a všema náležitostma a maximální spokojenost.
Možná tam pán ještě nabízí.
Tahle nabídka bez udání parametrů mi přijde pošahaná...
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

22. 9. 2016, 9:04

Francotirador píše:
tumlik píše:pokud to někoho zajímá, tak přesně tohle jsou ty kotouče :wink:

Modrému textu si myslím rozumím, jen by mě zajímala cca zrnitost odpovídající hrubšímu a jemnějšímu.
U červeného chápu smysl proč, ale není mi jasné jak :roll: , především jak kotouč upnout půjde-li o soustružení, aby čelní dosedací plocha po osoustružení nebyla různoběžná s rovinou orovnané brusné plochy :?:
U diamantu a CBN je zrnitost přesně obráceně jak u keramiky, tzn. čím vyšší číslo, tím hrubější kotouč a naopak, taková střední aby to něco brousilo ale nebyl moc hrubý brus je při koncentraci K100 těch 126 :wink:
pokud máš brusku na plocho tak je to jednoduché, po srovnání té brusné plochy to položíš na magnet, dáš kolem dokola příložky, dva tři pružné plechy co budou držet kraj a lízneš to, na soustruhu například na lícní desku přitáhnout kraje přes upínky
Já to osazuju na dělané příruby nějak takhle
P1120365.JPG
P1120370.JPG
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Odpovědět

Zpět na „Prodej“