IMG_20160722_101957_1.jpg
Prodám horizontální frézku TOS. Frézka je plně funkční bez vůlí, svislý, příčný a podélný posuv. Letos renovace elektroinstalace. Ovládání frézky na 24V DC včetně osvětlení, signalizace poruchy motorů, dále bezpečnostní relé a 2x central stop (červená tlačítka na okamžité vypnutí stroje). Dám k ní zdarma vertikální hlavu s lyžinami, která je z novějšího typu a musela by se zpřevodovat ozubeným kolem, které bohužel nemám.Horizontální frézka TOS
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Prodám horizontální frézku TOS. Frézka je plně funkční bez vůlí, svislý, příčný a podélný posuv. Letos renovace elektroinstalace. Ovládání frézky na 24V DC včetně osvětlení, signalizace poruchy motorů, dále bezpečnostní relé a 2x central stop (červená tlačítka na okamžité vypnutí stroje). Dám k ní zdarma vertikální hlavu s lyžinami, která je z novějšího typu a musela by se zpřevodovat ozubeným kolem, které bohužel nemám.
Naposledy upravil(a) jarinek07 dne 16. 10. 2016, 8:50, celkem upraveno 1 x.
Fotek a popisu té supr-čupr kouzelné elektroinstalace je dostatek, ale napsat třeba jaký kužel má frézka nebo ta hlava to ne. Fotka hlavy by take v inzeratu neuskodila. Opěrné lozisko k tomu není?
Nic ve zlém, tuto frezku mam, a pokud nekdo doopravdy za tu cenu koupi tuto FU32-"dodělej si sám" je blazen.
Nic ve zlém, tuto frezku mam, a pokud nekdo doopravdy za tu cenu koupi tuto FU32-"dodělej si sám" je blazen.
Děkuji za velice příjemný komentář. Pokud by jste si spočítal ceny za všechny součástky, které byly použity na novou elektroinstalaci, která samozřejmě i ušetří uživateli spoustu peněz za opravy na staré, tak by jste možná změnil názor. Zajisté chci aby zájemci o frézku o ní věděli co nejvíc a od toho jsem tady, abych jim odpověděl na všechny otázky, které je budou zajímat a popřípadě nafotil části stroje, které nejsou z fotek patrny. Každopádně tohle rád udělám jen pro ty, kteří budou mít o stroj hlavně zájem, nebude jim cizí slušné jednání a nebudou jen ponižovat nebo urážet nabídky uživatelů, aby se nejspíš zdáli strašně zajímavý a chytří svými zbytečnými komentáři, které vedou jen ke zhazování nabídky prodejce a o stroj nemají vubec zájem.
Ještě bych rád pro zajímavost přidal ceny všech el.přístroju, které jsou součástí nové elektroinstalace:
Hl.spínač Schneider VBF-3: 1135,-
Zdroj napětí ABL8RP S24050: 6945,-
Stykač Schneider LC1D18BD: 1532,- 2x stykač Schneider LC1D09BD: 2326,-
Motorová ochrana Schneider GV2ME08: 1697,-
2x motorová ochrana Schneider GV2ME16: 4070,-
Bezpečnostní relé SNO 4062K: 6292,-
Ještě k tomu si můžete zkusit připočítat cenu frézovací hlavy, která je cca 4000,-
Všechny ceny si můžete dohledat na tomto odkazu: http://www.elfetex.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Hl.spínač Schneider VBF-3: 1135,-
Ještě k tomu si můžete zkusit připočítat cenu frézovací hlavy, která je cca 4000,-
Všechny ceny si můžete dohledat na tomto odkazu: http://www.elfetex.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
To s cenama el jako znamená že na ně máš fakturu??
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
No já myslím že to kolega Andrlík okomentoval ještě velice slušně, zbytečně se rozčiluješ. MImochodem k těm cenám - ten zdroj napětí za 7 tis. to je tenhle? http://www.herott.cz/zdroj-24V-5A-typ-A ... c-d682.htm
A taky tlačítka, signálky, kabely, šroubky...jarinek07 píše: Hl.spínač Schneider VBF-3: 1135,-

Za tuhle cenu horizontku bez příslušenství neprodávají možná ani překupníci. Horizontky prostě nejsou v kurzu. Že jsi na tom udělal elektroinstalaci na tom nic nemění. To ti její hodnotu nikterak nezvedne, nikdo to neocení.
Každý, kdo si dělá doma v dílně na mašinách elektro si shání komponenty všude možně po bazarech, po známých a nebo podpultově. Dost pochybuji, že jsi šel do obchodu a vše zakoupil za ceny, které uvádíš.
Soustruh SN320, Obrážečka Strigon GH400, CNC router Pacer Cadet, TIG AC/DC
brutal píše:No já myslím že to kolega Andrlík okomentoval ještě velice slušně, zbytečně se rozčiluješ. MImochodem k těm cenám - ten zdroj napětí za 7 tis. to je tenhle? http://www.herott.cz/zdroj-24V-5A-typ-A ... c-d682.htm
Nic proti ale kdo dá za zdroj 7t když se dá koupit za desetinu ceny je trochu blázen
https://www.gme.cz/spinany-zdroj-mean-well-edr-120-24" onclick="window.open(this.href);return false;

Děkuji konečně za užitečný názor. Bohužel frézku jsem kupoval před rokem na popud kamaráda, který mi na ni chtěl dát práci za zajímavou cenu. V tu dobu jsem moc nevěděl jak se ceny těchto frézek pohybují a sháněl jsem spíš univerzálku, ale u téhle předchozí majitel udával, že tam snadno půjde nasadit vertikal. frézovací hlava, kterou stačí jen zpřevodovat. Jenže nejsem moc schopný kutil a nepodařilo se mi to. Mezi tím sešlo ze zakázky a je mi v podstatě k ničemu. A budete se divit, ale za hlavu jsem tenkrát platil 8000,-(to už vím že byla hloupost) a za frézku 42000,-. Nebyl jsem z oboru tak mi to nepřišlo jako špatná cena. Jenže teď bych ji nechtěl prodat zas nějak moc pod cenou. Vidím že tomu rozumíte asi víc, tak bych vás chtěl požádat o radu za jakou cenu bych ji měl nabízet. A teď to prosím berte s ohledem na to jako by ta frézka byla vaše. Moc díky za názorJimmy píše:A taky tlačítka, signálky, kabely, šroubky...jarinek07 píše: Hl.spínač Schneider VBF-3: 1135,-
Bezpečnostní relé SNO 4062K: 6292,-![]()
Za tuhle cenu horizontku bez příslušenství neprodávají možná ani překupníci. Horizontky prostě nejsou v kurzu. Že jsi na tom udělal elektroinstalaci na tom nic nemění. To ti její hodnotu nikterak nezvedne, nikdo to neocení.
Každý, kdo si dělá doma v dílně na mašinách elektro si shání komponenty všude možně po bazarech, po známých a nebo podpultově. Dost pochybuji, že jsi šel do obchodu a vše zakoupil za ceny, které uvádíš.
být to moje, a vědět, že tu nepochodím díky místním borcům, tak to prdnu na bazoš a podobné...pak je také řešení aukro...
A nebo slevit na čupr cenu pro místní se ztrátou, ale aspoň se toho zbavíš...

Čína okopíruje vše...i rychlost dodání České pošty...
Nejsem odborník na konzolovky, ale sleduju pečlivě všechnu inzerci 
Asi bych konzolovku sehnal s původní elektroinstalací v opotřebovaném stavu cca za 10 s čekáním třeba půl roku nebo 15-18 bez čekání.
Ve stavu jako máš ty tzn. pokud je elektroinstalace nová amatrérsky dělaná tak 18 - 20? Pokud by byla na elektro i revize a byla k tomu funkční vertikální hlava a opěrné ložisko tak 25 - 30?
No a pokud by byla v super stavu co se týká přesnosti, nechrastily převody apod. a bylo příslušenství tak je tvoje cena maximum co by se dala prodat. Ale lepší fotky, lepší popis - parametry atd. a lépe Bazoš.cz nebo Aukro a ne tady
Tady prodáš buď komponenty na CNC nebo tuhle frézku za cenu šrotu.
Neztrácej tu čas a jdi na bazoš, sbazar a Aukro. A hlavně se pokus zprovoznit tu vertikální hlavu i za cenu, že ti to někdo za prachy vyrobí třeba zrovna tady na foru.
Tady by jsme tě akorát všichni naprdli (naštvali)
A věř mi... vím o čem mluvím

Asi bych konzolovku sehnal s původní elektroinstalací v opotřebovaném stavu cca za 10 s čekáním třeba půl roku nebo 15-18 bez čekání.
Ve stavu jako máš ty tzn. pokud je elektroinstalace nová amatrérsky dělaná tak 18 - 20? Pokud by byla na elektro i revize a byla k tomu funkční vertikální hlava a opěrné ložisko tak 25 - 30?
No a pokud by byla v super stavu co se týká přesnosti, nechrastily převody apod. a bylo příslušenství tak je tvoje cena maximum co by se dala prodat. Ale lepší fotky, lepší popis - parametry atd. a lépe Bazoš.cz nebo Aukro a ne tady

Tady prodáš buď komponenty na CNC nebo tuhle frézku za cenu šrotu.
Neztrácej tu čas a jdi na bazoš, sbazar a Aukro. A hlavně se pokus zprovoznit tu vertikální hlavu i za cenu, že ti to někdo za prachy vyrobí třeba zrovna tady na foru.
Tady by jsme tě akorát všichni naprdli (naštvali)

A věř mi... vím o čem mluvím

Naposledy upravil(a) martasg1 dne 13. 10. 2016, 12:25, celkem upraveno 1 x.
Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík 

Být moje, tak ji popravdě asi neprodávám, když jsem do ni tolik vrazil a nebo se holt smířím s tím, že na tom dost tratím. Minimálně bych si k sobě zkusil vzít někoho z oboru a dopasoval na to tu vertikální hlavu. Pokud se to udělá dobře a ta hlava se k tomu velikostně hodí, tak to tý frézce určitě zvedne hodnotu a někdo si ji třeba do dílničky koupí.
Soustruh SN320, Obrážečka Strigon GH400, CNC router Pacer Cadet, TIG AC/DC