Identifikace brusky na plocho
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
No dostal jsem nabídku za 10 tisíc bez papíru tzn. neřeší DPH a dovoz 4 tisíce.
Tak si říkám jestli to za to stojí? Asi bude chtít pečlivou hloubkovou údržbu před použitím...
Co myslíte?
Tak si říkám jestli to za to stojí? Asi bude chtít pečlivou hloubkovou údržbu před použitím...
Co myslíte?
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
Vidět tuhle http://www.c-n-c.cz/download/file.php?i ... &mode=view" onclick="window.open(this.href);return false; fotku překupníci, tak určitě do inzerce napíšou, že je to bruska ČKD Modřany typ ... (to už ze štítku nepřečtu).
Ta cena je super, neváhej.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
jo, a že je to speciál na 110Voltů. Ale to je v pohodě, jen tam stačí dát předřadný odpůrek a poběží to i na 220Voltů... Jen tady nemáme zásuvku, takže si to zkuste až doma.aleshonsa píše:Vidět tuhle http://www.c-n-c.cz/download/file.php?i ... &mode=view" onclick="window.open(this.href);return false; fotku překupníci, tak určitě do inzerce napíšou, že je to bruska ČKD Modřany typ ... (to už ze štítku nepřečtu).

Martasg1, hlavně nebuď smutnej, kdyby to zas nevyšlo, je to fakt podezřele levné na veřejnou inzerci...

Čína okopíruje vše...i rychlost dodání České pošty...
Mám doma trafo na 230/110V asi 850W mám si ho k tomu schovat?pitíčko píše: jo, a že je to speciál na 110Voltů. Ale to je v pohodě, jen tam stačí dát předřadný odpůrek a poběží to i na 220Voltů... Jen tady nemáme zásuvku, takže si to zkuste až doma.![]()
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
Jéje, tu jsm tam taky viděl a rozmyšlel jsem se jestli mi stojí za to abych se ptal na cenu a pak se handrkoval že 70 je bláznovství. No tohle docela jde. A já už mám magnetek dost 
Aleš, divím, se že zrovna tobě tohle na bazoši uniklo

Aleš, divím, se že zrovna tobě tohle na bazoši uniklo

Naposledy upravil(a) capumpor dne 13. 10. 2016, 2:03, celkem upraveno 1 x.
Sběratel strojů :-)