ohraňovací lis
poraďte jaký (nový) ohraňovací lis na ohýbání hliníkových plechů tloušťky 2mm. délka ohybu 4 metry a čtyřosý (y1, y2, x, r) s bambírungem. nástroje se měnit takřka nebudou, tzn nemusí být např. hydraulické upínání, programování nemusí být ve 3D. prošel jsem si na netu několik výrobců DK, hammerle, trumpf,... ale zdají se mi všechny na jedno brdo. neorientuji se v nabídkách na netu, nenapíše mi k tomu někdo něco? které jsou lepší, kterým se vyhnout a proč,... díky
na ohraňováku sú pre mňa dôležité veci: presnosť ohýbania a komfort programovania.
Doporučujem pozerať po lise s riadiacim systémom od Delem, tie bývajú väčšinou kvalitné.
Ak kúpiš nejaký lacný, prípadne nepodarený systém, tak môže byť problém s opakovanosťou. 10ks spraví dobre a 11-ty pokazí bez zjavnej príčiny.
Doporučujem pozerať po lise s riadiacim systémom od Delem, tie bývajú väčšinou kvalitné.
Ak kúpiš nejaký lacný, prípadne nepodarený systém, tak môže byť problém s opakovanosťou. 10ks spraví dobre a 11-ty pokazí bez zjavnej príčiny.