vřeteno
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
To nevypada zle. Ale nikde jsem zatim nenasel jestli ma jen jedno lozisko nebo dve.
dvě ložiska má určitě
spíš jestli má 2 nebo 3 ..
a má 2 protože to je série SB ..

a má 2 protože to je série SB ..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
to není zas tak málo. Ono čínskej vodník 800W který bude asi podobně veliký v těhle otáčkách nedá rozhodně víc.
Podle mě třeba na něký stroj na umělé dřevo kde je nutno hrubovat velkým průměrem to může být dobré.
Podle mě třeba na něký stroj na umělé dřevo kde je nutno hrubovat velkým průměrem to může být dobré.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
Bohužel bez znalosti průběhu momentu a otáček to je stejně na houby a nedá se říci co je lepší. Někdo mi říkal že ty čínský vřetena dají tak půlku toho co se o nich píše. Navíc v otáčkách kdy to člověk stejně nepozná. V těch routro pilníkách to stejně žádnou šponu nebere.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
IQ156
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak tvrdi se ledasco
Zajimalo by me jak to pripadne meril
Me ty vodnici vyhovujou i na profi ucely
Zajimal jsem se vzdy ale o konecny vysledek
Tj jestli to treba utahne 6ku v duralu a jak hodne zatizenou
A hrave utahne
Zajimalo by me jak to pripadne meril
Me ty vodnici vyhovujou i na profi ucely
Zajimal jsem se vzdy ale o konecny vysledek
Tj jestli to treba utahne 6ku v duralu a jak hodne zatizenou
A hrave utahne
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Možná je slabší, ale do hliníku by určitě šlo. Pořád lepší než to šmudlat Kress vřetenem a pidi frézou
Pokud nebude práce použití pidi frézy (D < 6mm mi to vyšlo) vyžadovat. Ale třeba to půjde "přetočit".. Taky bych to před Kressem upřednostnil, hlavně ale proto, že bych očekával vyšší kvalitu, menší házivost atp. (pokud to za sebou nemá nějaký karambol). T.Lukashom píše:Možná je slabší, ale do hliníku by určitě šlo. Pořád lepší než to šmudlat Kress vřetenem a pidi frézou
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino