http://cgi.ebay.at/Drehbank-Drehmaschin ... 240%3A1318
Parametrami to vyzera na C3/Assist/Proma... a cena je fakt velmi zaujimava - este cakam a postovne na slovensko, ale pocitam ze bude cca 15Euro
V Metre bola pred par tyzdnami akcia na Asist. Stal 12500SK s DPH, bol dlhsi, mal zobrazovanie otacok na displeji. Neviem ci akcia este stale netrva.teebee píše:Pani,
co vravite na tento sustruh:
http://cgi.ebay.at/Drehbank-Drehmaschin ... 240%3A1318
Parametrami to vyzera na C3/Assist/Proma... a cena je fakt velmi zaujimava - este cakam a postovne na slovensko, ale pocitam ze bude cca 15Euro
Prehrabal som letaky za posledny mesiac a nasiel som to, platnost akcie bola len do 20.01. ale aj tak by som sa na tvojom mieste nanho siel pozriet, co stoji teraz.teebee píše:Nemate nahodou niekto metro kartu? ani ma tam nepusti pozret si letak bez cisla. O tom assiste som tiez uvazoval, ale vacsinou je za cca 17500 a to sa mi zda trochu moc - hlavne ak viem nieco podobne dostat za 12k (tych 50mm na dlzke by tiez nebolo zle mat
Ta se ale dá koupit za relativně málo.teebee píše:Musim najprv zohnat niekoho kto ma karticku tu v blave aby som sa tam vobec dostal... uvidime co povie rakusak na postovne. Na tej 300 sa mi paci, ze k tomu je fura prislusenstva, neviem o tom, ze by asist napr mal pohyblivu lunetu
Ak si v BA a Rakusaka mas par km za hranicami je to ina vec.teebee píše:Musim najprv zohnat niekoho kto ma karticku tu v blave aby som sa tam vobec dostal... uvidime co povie rakusak na postovne. Na tej 300 sa mi paci, ze k tomu je fura prislusenstva, neviem o tom, ze by asist napr mal pohyblivu lunetu
Presne o to mi islo... K asistu je prislusenstvo len jeden pevny hrot + kluc na sklucovadloLaco19 píše: Ak si v BA a Rakusaka mas par km za hranicami je to ina vec.
U toho Asista neviem z istotou ani ci ma pevny hrot.
Cena za sustruh je jedna vec ale za zakladne prislusenstvo som dal dalsich 10.000,-SK: 4 celustova hlava + redukcia, nejake noze, digitalny mikrometer, uchylkomer so stojanom a zopar dalsich drobnosti...
Bud rad, ze mas aspon tu dielnu. Ja ju nemam...teebee píše:Presne o to mi islo... K asistu je prislusenstvo len jeden pevny hrot + kluc na sklucovadloLaco19 píše: Ak si v BA a Rakusaka mas par km za hranicami je to ina vec.
U toho Asista neviem z istotou ani ci ma pevny hrot.
Cena za sustruh je jedna vec ale za zakladne prislusenstvo som dal dalsich 10.000,-SK: 4 celustova hlava + redukcia, nejake noze, digitalny mikrometer, uchylkomer so stojanom a zopar dalsich drobnosti.... a hlavne som nikde nenasiel prislusenstvo typu lunety a tak (mozno by tam pasovali nejake veci Proma abo podobne) S dalsimi vydavkami pocitam (4-celustovka, noze, unasace, lunety, meradla...) celu dielnu vybavujem od nuly
Dosiel mail od predajcu, postovne do SK je 25e - to sa da...Svoby píše:Za postovny si rekne urcite vic. Tech 15e bude jen po rakousku. Ja sem na eBay koupil Proxxona MF70 a za postovny sem dal 22e. Ten soustruh bude urcite jednou tak tezsi a tim i drazsi postovny.
cena nie je AZ TAK super, ale je to celkom znesitelne (CZK v poslednej dobe nejak strasne oslabila, taze 10k CZK by bolo lepsie). v podstate to vychadza na tie iste prachy ako assistSvoby píše: A ta cena neni zas tak supr , kdyz se hleda tak najdes. Znamej si koupil cinana o stejny velikosti pred ,rokem za 12.000. Kc a to byla normalni cena na krame (nejakej BauBau). Kdyz byl v akci tak byl cca za 10.000,-