Panelakove dilny a jine prostory
já vždycky obdivuju ty panelákový co maj doma soustruh vrtačku.. když si vezmu jakej to dělá rachot tak bych se bál vylézt sousedům na oči.. a manželka to je kapitola sama o sobě.. ta by mě s tím vyhodila rovnou 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Ještě že v bytech není 3x400V to by jsme řešili jak dostat SU50 do čtvrtýho patra bez vejtahu 

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zdenek Valter
Těch 3x 400 nemusí být až takový problém a dost často už dnes v byech je, ale to SU by se tam nevešlofmodel píše:Ještě že v bytech není 3x400V to by jsme řešili jak dostat SU50 do čtvrtýho patra bez vejtahu

Mimochodem a tam kde není tak si vyrábíme tři fáze měničem

Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
- Zdenek Valter
Kdybys mi to zafinancoval proč neDwPetr píše:Sem tam se divim, že se najdou v bytech lidi, kteří tam nepatřej, a že se už dávno neodstěhovali na dědinu. Tam by měli ráj, v dílně

Za byt v Praze koupíš půl vesnice na Bruntálsku 

- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Presne
Jinak v praze se sa obcas potkat nebyt tak 30-40m2
Za cca 1500 mesicne
To mi prijde jako dist rozumne
Protoze to vseliake omezovani se v panelaku nakonec stejne vychazi podstatne draz
Stolni stroje jsou drazsi
Ruzne prirezavani materialu a podobne nekde u cizich se musi platit
S kazdou vetsi veci nekam behat
Omezovani se v case kdy muzu a nemuzu delat taky stoji penize
Za cca 1500 mesicne
Protoze to vseliake omezovani se v panelaku nakonec stejne vychazi podstatne draz
Stolni stroje jsou drazsi
Ruzne prirezavani materialu a podobne nekde u cizich se musi platit
S kazdou vetsi veci nekam behat
Omezovani se v case kdy muzu a nemuzu delat taky stoji penize
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Jen se musíš smířit s tím že o patro níž je varna perníku, nad tebou skladiště značkových oděvů z Vietnamu a vedlejší byt je vyhlášený privát pro pányrobokop píše:Presne
Za cca 1500 mesicne

- Zdenek Valter
To robocop a fmodel - chlapci, chlapci, pokud vás ta práce v dílně žíví pak je to přesně to co bych udělal abych nebyl při své obživě omezován, ale pro mnoho jiných mezi které patřím, je to jen hobby a dílna je tedy jen naším potěšením.
Živí nás práce úplně jiná, kterou v Bruntále mít nebudu a když tak za polovinu toho co v metropoli
Tož tak.
BTW nerad bych tady dál rozvíjel tuto diskusi, protože zrovna v tomhle vlákně bychom měli řešít technické věci a ne ty sociální

Živí nás práce úplně jiná, kterou v Bruntále mít nebudu a když tak za polovinu toho co v metropoli

Tož tak.
BTW nerad bych tady dál rozvíjel tuto diskusi, protože zrovna v tomhle vlákně bychom měli řešít technické věci a ne ty sociální

- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak jsem to udelal pred lety kdy to bylo pro moje hobby modely parnich stroju
A bylo to tak akorat
1500 ktere jsem dal do najmu jsem hrave usetril jinde
Treba tim ze jsem nekomu obcas nejaky opravil coz predtim v obyvaku neslo
Ono tam neslo ani delat to hobby
Zadna varna perniku ani privat tam nebyl normalni sklep pod barakem v nuslich
Ve chvili kdy me bude zivit obrabeni budu shanet neco co ma 1000m2 atp....
A bylo to tak akorat
1500 ktere jsem dal do najmu jsem hrave usetril jinde
Treba tim ze jsem nekomu obcas nejaky opravil coz predtim v obyvaku neslo
Ono tam neslo ani delat to hobby
Zadna varna perniku ani privat tam nebyl normalni sklep pod barakem v nuslich
Ve chvili kdy me bude zivit obrabeni budu shanet neco co ma 1000m2 atp....
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Kouzelny je Tanvald. Ve meste jsou desitky byvalych tovarnicek na prodej. Od prtavych po obri. Perlickou je tovarna Seba, budova ktera by v Praze ci okoli stala stovky mil. kc je v prodeji za 6 mil a nikdo ji nechce. Male tovarnicky stoji radove ve stovkach tisic. Problem jsou bohuzel divoce zijici indiani. V Tanvaldu je to cca 100 cmoudiku na jednoho bileho osadnika
Je to skoda, krasne mesto, plne praznych budov pro nase hrani uplne idealni.

Příjde náčelník Indiánů do osady a říká:elbarto píše:Kouzelny je Tanvald. Problem jsou bohuzel divoce zijici indiani. V Tanvaldu je to cca 100 cmoudiku na jednoho bileho osadnika![]()
"Mám pro vás 2 zprávy. Jednu dobrou a
jednu zlou. Nejprve ta špatná: Za kopcem
se usadili cikáni.
A teď ta dobrá: Chutnají jako bizoni.”
Opět se musím velice divit, jak ta původní debata o vrtačce pokračuje úplně v jiné téma. To nejste schopni se držet toho původního tématu. Takhle vzniká fórguláš ve kterém když potřebuješ nic nenajdeš.
Minule jsem se zepltal na frézku co jsem nikdy neviděl a taky to skončilo někde jinde. Tehdy to i robokopa mrzelo a dnes v tom pokračuje. Ale nic ve zlém.
Minule jsem se zepltal na frézku co jsem nikdy neviděl a taky to skončilo někde jinde. Tehdy to i robokopa mrzelo a dnes v tom pokračuje. Ale nic ve zlém.