prodáno

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Zamčeno
honzabrett

3. 11. 2016, 11:27

.
Naposledy upravil(a) honzabrett dne 8. 11. 2016, 7:47, celkem upraveno 2 x.
brutal

3. 11. 2016, 1:19

Pokud to není přes celou republiku tak bych měl zájem, posílám SZ.
Carl_FM

3. 11. 2016, 5:21

Tak to je teda rychlý prodej.
MAS FU2A, TOS SM16A
capumpor

3. 11. 2016, 6:09

Nemám vůbec v úmyslu kazit kšefty, jen chci říct, že časem bude ještě jedna u mne :-)
Sběratel strojů :-)
brutal

3. 11. 2016, 8:19

Bohužel musím pustit dalšímu případnému zájemci, je to v Trutnově a to pro mne JE přes celou republiku :(
pajik1990

3. 11. 2016, 9:28

Sz
Carl_FM

4. 11. 2016, 6:01

Teda já tu vrtačku mám taky doma a jen čumím jaká je o to skoro bitka. Vrtačka je to teda vcelku dobrá, ale až takový zájem, to bych nečekal. Ta moje měla po koupi (za kolik nebudu psát, by někomu třeba praskla žilka) házející vřeteno, častý to jev, dá se to opravit paličkou nebo svěrákem, ovšem sehnal jsem v pohodě nové, jinak je to taky věčný ukapávač oleje.
MAS FU2A, TOS SM16A
Zamčeno

Zpět na „Prodej“