CNC Router
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
omlouvám se zapomněl jsem dat do textu bude do na domácí kutění občas gravírování dřeva pokud by to šlo tak frézovaní Alu
jen nemám ponětí ani představu jak to tu napsat aby se tu do mně nezačali někteří uživatele navážet proto tak krátký popis děkuji za pochopení
jen nemám ponětí ani představu jak to tu napsat aby se tu do mně nezačali někteří uživatele navážet proto tak krátký popis děkuji za pochopení
Jako u všeho ostatního tak i tady je důležitá cena - jaký na to máš rozpočet?Maryss píše:jen nemám ponětí ani představu jak to tu napsat aby se tu do mně nezačali někteří uživatele navážet...
Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík 

Za tu cenu asi nekoupíš žádnej zázrak ,a jak jseš na tom s možnostma něco sám postavit?
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
za ty prachy ani žádnej zázrak nepostaví.. takže je to jedno.. 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Postavit by to šlo, ale nebude to mít valnou přesnost.
Počítám, že by to bylo z hliníkových profilů a na ložiskových jednotkách s řemeny.
Na polystyren by to stačilo.
Jsou to hodně ambiciozní rozjezdy.
Kdyby bylo o sto tisíc více tak by se dalo něco postavit...
Počítám, že by to bylo z hliníkových profilů a na ložiskových jednotkách s řemeny.
Na polystyren by to stačilo.
Jsou to hodně ambiciozní rozjezdy.
Kdyby bylo o sto tisíc více tak by se dalo něco postavit...
Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík 

no jestli má za sebou vybavenou dílnu a bude skupovat díly z nedodělaných projektů tak by to možná dal .RaS píše:za ty prachy ani žádnej zázrak nepostaví.. takže je to jedno..
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
robokop píše:Jen radove pocitej kdyz zakladni cena stroje bude nejaka pro Z 150mm tak pro 300mm bude dvojnasobna a vic uz pak poroste astronomicky
Máš pravdu dostal jsem návrh na polymerbeton základnu tak jdem s cenou úplně jinam než byl prvotní plán zatím děkuji za návrhy a rady
polymerbetonovou základnu na rozměry 1000x1000 ? nebo jsi to i zmenšil?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu