Výkres případně model? :-)

kdyz nebudes vedet kam to dat tak to napis sem, admin to za tebe umisti nebo vytvori novou sekci
Odpovědět
kopr

24. 11. 2016, 9:00

Zdravim, nemá někdo výkres nebo případně model šablony pro spoje kuchyňských linek? :-)
bobanbob
Kontaktovat uživatele:

24. 11. 2016, 9:34

Na co potřebujete výkres? jestli máte na mysli tu univerzální šablonu pro ruční frézku u které se používají kopírovací vložky do frézky tak tu jsem si chtěl kdysi kupovat než jsem ji viděl v akci. radši jsem pořídil dlouhou stopku na plátky co má na sobě ložisko ve stejném průměru jako nástroj. Mam verzi co má ložisko nahoře nad řeznou části na upínací stopce takže šablonu v požadovaném tvaru chytnu svěrkama na obrobek a jedu. Dělám s tím úplně všechno dlaby na schody boky rustikálního nábytku i ty kuchyňské desky. Na ty desky není nic speciálního potřeba jenom když se spojují do tvaru T a i na to stačí vodováha nebo něco rovného tužka metr. Jediné co se mi líbí na té univerzální šabloně je možnost hezký zafrezovat spojovací šrouby. Chtěl jsem si tu šablonu na spojovaky dělat ale nakonec vyhrál sukovník 45mm a vrtačka
Odpovědět

Zpět na „kdyz nebudes vedet kam“