Pokud nebude k dostání stejné servo se stejným encoderem musim být schopný umět nastavit parametry v SW stroji a motor musí jít připojit samozřejmě ke stávajícímu driveru, který musím umět opět nastavit a to si nejsem jistý jestli lze z ovládacího panelu driveru. Vzhledem k tomu, že stroj je dodaný jako celek nemám SW ani kabel pro připojení PC k servo driveru abych jej mohl nastavit. Kabel půjde zřejmě vyřešit (ještě jsem neprověřoval) ale SW pro PC je celkem problém volně ke stažení není. U Allen Bradley jsem se zaregistroval a chtějí po mě co jsem pochopil číslo objednávky a pak mě to nechá SW stáhnout. Podle mě by mělo stačit zadat SN výrobku ale to teď k dispozici nemám snad vyzkouším v pondělí kdy driver vymontuju a SN si zjistím. Jsou mé úvahy správné? Najde se někdo kdo by mě poskytnul SW k driveru pokud jej nestáhnu z AB a případně poradil. Nebo jsou mé úvahy úplně zcestné a mám počkat na originální motor kdy jej opravdu jen vyměním. Předem děkuji za váš čas a každý příspěvek.