malý CNC soustruh- píše, že je vadna baterie ? , ale za 100€?
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... 16-84-6027" onclick="window.open(this.href);return false;
CNC soustruh
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Tak zkus přihodit těsně před koncem. Za 2700, by byl naprosto luxusní
Ale předpokládám, že finální cena bude kolem 1500-2000 Euro

Elektrochemik holdující strojařině 
Doma: HOLZMANN 1222P, Holzstar DB 450, RP2300FCXJ, KITin1900HF
Práce: Gravos - GV30 s vřetenem Isel 750W, M3K 260, GV21 2A; StepFour - Precise 760; Comagrav - Zonda; CNC Singular - Airbrush; Felixprinters - Felix 3.1

Doma: HOLZMANN 1222P, Holzstar DB 450, RP2300FCXJ, KITin1900HF
Práce: Gravos - GV30 s vřetenem Isel 750W, M3K 260, GV21 2A; StepFour - Precise 760; Comagrav - Zonda; CNC Singular - Airbrush; Felixprinters - Felix 3.1
Ono je to podle mě tak že mu pošleš nabídku a on si pak vybere.
Není tam nikde přímo políčko kam by jsi to psal. Zkrátka klikneš na to ikonku s nabídkou , vyplníš mail a telefon a hotovo.
Není tam nikde přímo políčko kam by jsi to psal. Zkrátka klikneš na to ikonku s nabídkou , vyplníš mail a telefon a hotovo.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
EDIT: luboš byl rychlejší a vysvětlil to...
Co to pořád mluvíte o aukci? Já tam žádnou aukci nevidím... jedná se o normální inzerci jako je bazos.cz
Je to stejně jako se svěrákama - kdo víc nabídne mailem nebo pána přesvědčí tak bere.
Nejde o žádné přihazování ani není stanoven konec a tudíž nemá cenu se bavit o nějakém přihození na poslední chvíli
Ale ujistím vás - pán má asi zahlcený email nabídky zájemci protože neodpověděl
Takže se vůbec nevzrušujte...
Co to pořád mluvíte o aukci? Já tam žádnou aukci nevidím... jedná se o normální inzerci jako je bazos.cz
Je to stejně jako se svěrákama - kdo víc nabídne mailem nebo pána přesvědčí tak bere.
Nejde o žádné přihazování ani není stanoven konec a tudíž nemá cenu se bavit o nějakém přihození na poslední chvíli

Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
Možná ho jenom tvoje nabídka nezaujalamartasg1 píše:EDIT: luboš byl rychlejší a vysvětlil to...

Nepsal jsem nabídku, psal jsem že mám zájem a kontakt na sebe.
Proč se domníváte že očekává hned cenové nabídky?
Vždyť je to jako bazos.cz ne? To nejsou aukce...
Psal jsem ještě na jiné inzeráty z tohoto serveru a normálně mi lidé odpověděli jako na bazarovém serveru - nejsou to dle mého aukce.
Nebo se mýlím?
Proč se domníváte že očekává hned cenové nabídky?
Vždyť je to jako bazos.cz ne? To nejsou aukce...
Psal jsem ještě na jiné inzeráty z tohoto serveru a normálně mi lidé odpověděli jako na bazarovém serveru - nejsou to dle mého aukce.
Nebo se mýlím?
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
Nemýlíš se, je to klasický bazar.Když je to slušný prodávající, tak při předpokladu o větší zájem přidá k ceně "VB" (verhandlungbasis = cena k jednání) Několikrát se mi tam už povedl nákup za slušný peníz- naposledy koníka k ruskému soustruhu za 40€.... najdou se i tam tací, co se snaží cenu vyšroubovat- tak jako i tady na různých bazarech
A ješětě jedna zkušenost s Ebayem- někdy je u ceny poznámka Sofort kaufen - koupit hned nebo Preisvorschlag senden- poslat cenovou nabídku. viděl jsem tam podstavec k nějaké vrtačce, chtěl za něj asi 270€, nabídl jsem 100 €, a mohl být můj, prodávající souhlasil. Jenže pak jsem zjistil, že bych potřeboval o 2mm větší průměr sloupu, tak jsem se slušně omluvil a konec.
A ješětě jedna zkušenost s Ebayem- někdy je u ceny poznámka Sofort kaufen - koupit hned nebo Preisvorschlag senden- poslat cenovou nabídku. viděl jsem tam podstavec k nějaké vrtačce, chtěl za něj asi 270€, nabídl jsem 100 €, a mohl být můj, prodávající souhlasil. Jenže pak jsem zjistil, že bych potřeboval o 2mm větší průměr sloupu, tak jsem se slušně omluvil a konec.