Nový pouze vyzkoušený 3D Taster HAIMER New
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pokud na to dáš doklad jsem ochotný dát 5500Kč bez daně, MK3 upínač nepotřebuju
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
na ebayi ho máš za 260E..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Ne docela. Toto je nový model, který má stopku 12 mm a je o 13 mm kratší. Za 260 vidím starý model. Plus 16 EUR za poštovné, abychom byli přesní.
Do nového roku do Prahy nepojedu, ale v lednu ho můžu doručit kdekoliv na trase ČB - Praha.
Do nového roku do Prahy nepojedu, ale v lednu ho můžu doručit kdekoliv na trase ČB - Praha.
Pokud se domluvíme na 5500 bez dph tak ti pošlu fakturační údaje a domluvíme na poslání na dobírku případně dopředu převodem mě je to šumák.
IQ156
IQ156
martasg1 píše:Ahoj Luboši,
kdyby jsi chtěl tak vím o dvou Garant 3D tasterech - jeden nový za 4500 a jeden použitý za 2500 bez dokladu.
neni tohle už prasarna ? kde si mysliš že seš ? tohle je sekce prodej. nerozčiloval jsi se nahodou nedavno taky, že se ti nekdo sere do nakupu a prodeje ???
to same Ras.. hoši to už nido fakt nerespektuje pravidla ?
Tak prasárna?Kvako1 píše:martasg1 píše:Ahoj Luboši,
kdyby jsi chtěl tak vím o dvou Garant 3D tasterech - jeden nový za 4500 a jeden použitý za 2500 bez dokladu.
neni tohle už prasarna ? kde si mysliš že seš ? tohle je sekce prodej. nerozčiloval jsi se nahodou nedavno taky, že se ti nekdo sere do nakupu a prodeje ???
to same Ras.. hoši to už nido fakt nerespektuje pravidla ?
Za prvé - Luboš je kamarád a dohzujeme si dobré tipy na nákupy, takže jestli mu to napíšu do SZ nebo tady tak je to jedno, ve výsledku stejný efekt
Za druhé - doporučuju mu 3D tastery které prodává někdo jiný ne já, mám kontakt na chlápka co je prodává, také jsem u něj nakupoval
Za třetí - nevím proč bych nemohl dávat doporučení kamarádovi na foru, nejsme na bazoši.
Za čtvrté - když prasí ostatní ještě hůř tak proč bych měl já dělat svatýho...
To chce klíd Kvako1...
Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík 

Tak já nejsem blbej a vím kde na ebay jsou takže Ras mi moc nepomohl 
Právě kvůli tomu za kolik jde koupit z ebay jsem nabídl cenu o něco nižší aby se to vyplatilo mě a prodejce tolik neztratil.

Právě kvůli tomu za kolik jde koupit z ebay jsem nabídl cenu o něco nižší aby se to vyplatilo mě a prodejce tolik neztratil.
IQ156
IQ156