P: Senzor hmotnosti 20g (MLC608M)

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
marekzcke

2. 1. 2017, 6:10

Ahoj, z jednoho projektu nam zustali senzory pro mereni hmotnosti do 20g.
Obrázek
Objevil jsem, asi ceskou stranku s popisem komponentu: http://cz.cnloadcell.com/mlc608m-20g-weighing-sensor" onclick="window.open(this.href);return false;

Udaje na webu nevim zda jsou spravne, ale mam od toho originalni dokumentaci od vyrobce Manyyear.

Vec: MLC608M
Pocet: 5ks
Cena: 1000kc / kus
Predani: Mlada Boleslav
Rad kreslim v 3D. Ked je to zaujimave a nieco nove sa naucim, tak aj zadarmo.
marekzcke

26. 11. 2017, 5:11

Koukam, ze toto mam porad u sebe.
Ceny na webech klesli tak to pustim po 600kc/kus
t256

26. 11. 2017, 6:14

Pred casem jsem si z toho delal takovou jednoucelovou nastrojovou sondu. Da se to koupit na ebay za kilo.
marekzcke

27. 11. 2017, 10:55

A nejsou tyhle jemnejsi drazsi? Ja jsem to fakt koupil za vic nez 1000kc/kus vs postovniho + CLO. Nic levnejsi nebylo.
Chtel jsem si z toho udelat automatizovanou tridicku streliva na setiny gramu.
t256

27. 11. 2017, 1:12

Jo, je to mozne. Ja pouzival asi 100g a stejne jsem musel snizil citlivost protoze to snimalo chveni stroje.
Ja to taky kdysi kupoval za tezky prachy, ale jak se vyroby chopili soudruzi, cena padla dramaticky dole.
Odpovědět

Zpět na „Prodej“