Ohledně potisku:
Y1 a Y2 piny by měly být osazeny nějakými výchozími Jumpery ale ty se na fotku nedostaly

pak by samozřejmě potisk Normal/Slave dával větší smysl ... Nicméně tyhle desky jsou primárně určeny pro moje použití, prodej koncovým zákazníkům je jen jakýsi možný bonus

máš pravdu, že reverzovat lze prostým prohozením drátů, ale když už jsem si s tím hrál, tak jsem tam tu možnost přidělal...
No a chlazení ? Požívám motory SX17-0905 s proudem 0,88 A , takže si vystačím se samolepícím chladičem. Chipy mají naštěstí vlastní tepelnou ochranu, tak se při přehřátí vypnou .... Jinak se to chová docela mravně, jezdí to podle mých představ a pro hlavně mi to hodně zjednoduší práci při sestavování celého Singularu...
Na JP5 se dá připojit konektor Canon 25 pro paralelní port a MACH 3 a nebo kabel pro připojení k Arduinu pro řízení přes USB a GRBL... Na modrou svorkovnici rovnou napojím vstup napájení, kontrolku na předním panelu, a hlavní vypínač, takže žádné další svorkovnice... Prostě abych měl co nejjednodušší montáž a drátování celého stroje který mimochodem budu nabízet i jako stavebnici...