Prodám soustruh TOS SV18 RA
Funkční v dobrém stavu - cena 54 tisíc Kč.
Parametry:
- točný průměr nad lože: 360 mm
- točný průměr nad suportem: 215 mm
- točná délkad: 1050 mm
- vrtání vřetene: 40 mm
- mezi hroty: 900 mm
- otáčky: 14-2800 (21stupňů) U/min
- výška hrotu: 180 mm
- max. příkon: 6,5 kW
- váha cca 1,9 t
- rozměry cca.: D:2,9xH:1,0xV:1,2 m
Kamionovou dopravu za slušnou cenu a naložení zajistím, platbu dopravy provede kupující (dohoda).
Prodej platí při odvozu do 17.2. 2017 (po tomto datumu poputuje do skladu na budoucí generálku a nebude již dále na prodej za tuto cenu).
Je možné zajistit skladování na potřebnou dobu, ale je to vícenáklad na kterém se musíme dohodnout.
Soustruh TOS SV18 RA - rezervováno
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
- Francotirador
Jaké je k němu příslušenství?
soustruh: TOS MN80A; obrážečka: TOS MS200N
frézka: klon Sieg X2; ostřička: Beiping PP-U3
frézka: klon Sieg X2; ostřička: Beiping PP-U3
Bez příslušenství - pouze to co je na fotkách plus opačné čelisti a myslím že dvě příruby na víc na univerzálky.
Neprohlížel jsem pravou nohu - základnu soustruhu, jestli tam je třeba luneta schovaná, ale spíš asi ne.
Neprohlížel jsem pravou nohu - základnu soustruhu, jestli tam je třeba luneta schovaná, ale spíš asi ne.
Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík 

Nen hospodskej ne nějakej divnej...kde jen já toho chlapa viděl?Už vím!
TADY!
http://www.ebay.de/itm/Drehmaschine-TOS ... 7675.l2557" onclick="window.open(this.href);return false;
hm,a copak,že jde takhle hned do světa-vlastně skoro bez výdělku,když tedy pominu těch dvacet litrů za dovoz cca 400km?
TADY!
http://www.ebay.de/itm/Drehmaschine-TOS ... 7675.l2557" onclick="window.open(this.href);return false;
hm,a copak,že jde takhle hned do světa-vlastně skoro bez výdělku,když tedy pominu těch dvacet litrů za dovoz cca 400km?
Dovážím stroje na přání. Tento byl pro mě ale nemám teď místo a musí se vyzvednout, ale to už jsem také nahoře psal (uskladnění a generálka pokud se do termínu neprodá).
Jinak už je zamluvený.
Jinak už je zamluvený.
Naposledy upravil(a) martasg1 dne 6. 2. 2017, 8:17, celkem upraveno 1 x.

Sháním sám.
Zatím zkušenosti Německo a Polsko - najít, domluvit, dojet shlédnout - posoudit, zajistit dopravu, zajistit a dohlédnout na naložení a vyložení.
Je to časově náročné, ale baví mě to.
Dále skladování, opravy, a do budoucna bych rád nabídnul i modernizace a generálky.
Mimo EU zatím neumím - snad časem.
Zatím zkušenosti Německo a Polsko - najít, domluvit, dojet shlédnout - posoudit, zajistit dopravu, zajistit a dohlédnout na naložení a vyložení.
Je to časově náročné, ale baví mě to.
Dále skladování, opravy, a do budoucna bych rád nabídnul i modernizace a generálky.
Mimo EU zatím neumím - snad časem.

Ty jo mám takovej dojem že to tady v jedný firmě před rokem vyhazovali, nebo podobnou... kamarád mi to nabízel za cenu šrotu a pak mi nedal vědět. Asi byla o něco větší než co vidím na google fotkách. Ještě se schválně poptám co to bylo zač a jak skončila.capumpor píše:Kdybys třeba na svých cestách našel štosku 7A420 za 1500eur tááák .... tááák si jí koupíš sám já vím