Magnetická páska BOGEN

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
fa-ster

7. 2. 2017, 9:38

Pro ty, kteří chtějí experimentovat či přímo realizovat, nabízím k dalšímu využití magnetickou pásku Bogen AS-KBEE10-1.0-K (třeba viz viewtopic.php?f=8&t=23183).
Jedná se o zbytek z mého (nakonec nerealizovaného) projektu v délce cca 2,24m.
Je samozřejmě nepoužitý, jen dlouhodobě skladovaný, a je včetně krycí nerezové pásky AS-K 039-10.
Nepožaduji odběr celého kusu najednou, po dohodě klidně ustřihnu požadovanou délku.
Komplet mě tehdá vyšel na cca 1045,-Kč/m, prodám za 750Kč/m.
prichy

8. 2. 2017, 7:19

Ahoj. Jsou k tomu dostupné snímače a případně protokol třeba na Arduino? Rád bych si za pár kaček něco spichnul na minisoustruh.
Prichy
fa-ster

8. 2. 2017, 10:25

Bohužel, snímače ani nic dalšího k tomu nemám. Sice jsem si koupil k tomu tenkrát i obvody AS5311, ale ty se mi nedaří nalézt :( .
Pro levné DRO mohu ale doporučit projekt TouchDRO (http://www.yuriystoys.com" onclick="window.open(this.href);return false;) - udělal jsem si to s "posuvkami" (např. uni-max.cz/digitalni-odmerovaci-system-150-mm/d/ nebo přímo Čína) a jsem velmi spokojený.
Odpovědět

Zpět na „Prodej“