Horizontální podpora pro broušenou tyč 16mm
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
-
- Kontaktovat uživatele:
jrt
hobbyrobot.cz, jederobot.cz
robodoupe.cz, forum.robodoupe.cz
tys nám tady chyběl..
máš to 10km od baráku stojí to 65kč chceš 4kusy takže za 260kč nové zboží.. ale založíš téma a scháníš ještě levnější.. už vidím jak ti to někdo bude balit posílat poštou abys to měl ještě levnější.. chápu je ti 15 nebo 16.. ale prostě stroj něco stojí.. už jsi šel cestou dřevěné mrchy, teď půjdeš cestou další mrchy není lepší se na to vykašlat a přišetřit si?

máš to 10km od baráku stojí to 65kč chceš 4kusy takže za 260kč nové zboží.. ale založíš téma a scháníš ještě levnější.. už vidím jak ti to někdo bude balit posílat poštou abys to měl ještě levnější.. chápu je ti 15 nebo 16.. ale prostě stroj něco stojí.. už jsi šel cestou dřevěné mrchy, teď půjdeš cestou další mrchy není lepší se na to vykašlat a přišetřit si?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdybys ses místo rozebírání dřevěné mrchy zamyslel, kde všude jsi na ní udělal chyby, zkusil pochopit, proč vzniky a odstranil je, tak bys už měl jakž-takž fungující stroj.Lify píše:A jinak z dřevěné mrchy jsem vyndal elektro, ložiska, šrouby
Ale teď zas budeš vymýšlet od základu něco nového, splašeně lapat kdejakou radu, které stejně moc neporozumíš a za rok zas budeš rozebírat. Možná - jak píše RaS - by bylo lepší nejprve pilně studovat, sbírat zkušenosti a šetřit.
jrt
Myslíš, že někde udělal ještě větší chybu, než tu, že tě poslech a udělal to na šuplíkových pojezdech?hobbyrobot píše:Kdybys ses místo rozebírání dřevěné mrchy zamyslel, kde všude jsi na ní udělal chyby, zkusil pochopit, proč vzniky a odstranil je, tak bys už měl jakž-takž fungující stroj.Lify píše:A jinak z dřevěné mrchy jsem vyndal elektro, ložiska, šrouby

mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
-
- Kontaktovat uživatele:
Potíž je v tom, žes ty vedení namontoval ve špatné poloze (viz tvoje videa), tak se ti hýbaly. To je právě problém nezkušenosti; kdybys přemýšlel, proč vlastně se hýbají, tak bys tu chybu dokázal odstranit.Lify píše:No chyby jsem udělalnapříklad ve vedení (hýbalo se do stran), Ztko(tma byl problém ve všem) :/ a ostatní věci i šli
jrt
-
- Kontaktovat uživatele:
Zvláštní je, že desítkám a možná i stovkám lidí strojky na šuplíkových pojezdech slušně fungují. Ale ti při jejich konstrukci nejspíš nejdřív dvakrát měřili a až pak řezali.Thomeeque píše: Myslíš, že někde udělal ještě větší chybu, než tu, že tě poslech a udělal to na šuplíkových pojezdech?

Mimochodem, před čtyřmi lety jsem na šuplíkových pojezdech postavil malý strojek, který původně měl být určen jen pro demonstraci obráběcího procesu, ale nakonec chodí tak dobře, že ho v jedné škole dodnes používají na obrábění plastových krabiček.
Takže jsem (hloupě) domníval, že Lifymu radím celkem kvalifikovaně, ovšem opět se potvrdilo, že zkušenost je nepřenosná.
jrt
Tak to je naprosto normální ,když dva dělají totéž není to vždy totéž.hobbyrobot píše: Takže jsem (hloupě) domníval, že Lifymu radím celkem kvalifikovaně, ovšem opět se potvrdilo, že zkušenost je nepřenosná.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Já jsem žádný takový nikdy neviděl. Většina na netu dohledatelných strojů na šuplíkových pojezdech jezdí slušně pomalu fixkou po papíře.hobbyrobot píše:Zvláštní je, že desítkám a možná i stovkám lidí strojky na šuplíkových pojezdech slušně fungují. Ale ti při jejich konstrukci nejspíš nejdřív dvakrát měřili a až pak řezali.Thomeeque píše: Myslíš, že někde udělal ještě větší chybu, než tu, že tě poslech a udělal to na šuplíkových pojezdech?![]()
Máš třeba nějakou fotku hotové krabičky?hobbyrobot píše:Mimochodem, před čtyřmi lety jsem na šuplíkových pojezdech postavil malý strojek, který původně měl být určen jen pro demonstraci obráběcího procesu, ale nakonec chodí tak dobře, že ho v jedné škole dodnes používají na obrábění plastových krabiček.
Lify to měl rozděláno na nepodepřených tyčích, to je technologie, která se na lehké frézky používá a se kterou se dá pracovat i celkem na koleně. Za mě u ní měl zůstat, hůř to dopadnout nemohlo.hobbyrobot píše:Takže jsem (hloupě) domníval, že Lifymu radím celkem kvalifikovaně, ovšem opět se potvrdilo, že zkušenost je nepřenosná.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
vpodstate postupujes spravne po jednotlivych kruccich ke spravnemu cili
po ceste mas spoustu slepych ulicek ktere sis vybral vyzkouset
co spis tyhle slepe ulicky rovnou preskocit a jit rovnou na jisto do robustniho reseni
po ceste mas spoustu slepych ulicek ktere sis vybral vyzkouset
co spis tyhle slepe ulicky rovnou preskocit a jit rovnou na jisto do robustniho reseni
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)