Prodám toolpost Uni-Max
Odkaz na nový je https://www.uni-max.cz/rychloupinaci-na ... lava-51/d/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vice v tomto vlákně: http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=51&t=2431" onclick="window.open(this.href);return false;
Mám k němu navíc 10 dalších zůžených držáků 5 standardních a jeden pro upichovák - viz. foto
Cena 3900 Kč + pošta - preferuji však osobní odměr. Sleva na 3500 Kč
Toolpost Uni-Max - PRODÁNO SMAZAT
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
- Zdenek Valter
Naposledy upravil(a) Zdenek Valter dne 9. 4. 2017, 7:15, celkem upraveno 4 x.
Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
- Zdenek Valter
Podívej se mi do avatarumarvon píše:Sakra to by se mě hodilo, já chytnu do nožové hlavy jenom jeden nůž, jaká velikost nože se vleze do těch zúžených? Potřebuju na 10mm nebo 8mm. Odkud jsi?

Ty zůžené jsou pro 8mm určitě vhodné.
Pro jaký soustruh to chceš?
- Zdenek Valter
No přesto, že mám zájem to prodat, tak pro tenhle soustruh bych to dnes jako univerzální toolpost nedoporučil (týká se to všech klonu SIEG 3 [Proma 300, Asist 550, CQ9318 atp.).marvon píše:Pro Hobbymat MD65. No a ta Praha, to buď poštou, nebo jestli nespícháš tak by mě to někdo vyzvedl jak by jel kolem.
Ne že by to nefungovalo ale tyto malé soustruhy mají základnu pro nožový držák 50x50mm a rozměry držáku se dvěma rybinami jsou 62x62x39 mm.
Proto jsem jej upínal mimo střed - viz vlákno k upínači.
Podle mne se hodí se na stroje, které mají základnu alespoň 60 x 60 mm popřípadě o něco věší.
- Zdenek Valter
Je v úvodním příspěvkumarvon píše:Nemáš prosím tě odkaz na to vlákno? Nemůžu to najít...
Úplně jsem to přehlídl v tom první komentu.
Mám problém s tím že nožová hlava je taková poloviční oproti normální, chybí spodek. pokud tam dám cokoliv jinýho bude nůž vysoko.
Takže leda to upravit tak aby mohly jít držáky níž než kostka. Jde se s těmahle dostat níž?
Jo a nožové saně jsou široký 60mm.

Mám problém s tím že nožová hlava je taková poloviční oproti normální, chybí spodek. pokud tam dám cokoliv jinýho bude nůž vysoko.
Takže leda to upravit tak aby mohly jít držáky níž než kostka. Jde se s těmahle dostat níž?
Jo a nožové saně jsou široký 60mm.

- Zdenek Valter
No obávám se, že to by šlo jediné když tu kostku posuneš tak aby rybina byla mimo.marvon píše:Úplně jsem to přehlídl v tom první komentu.

- Zdenek Valter
Není proč se omlouvat - je důležité aby ses ujistil, že Ti to bude k užitku.marvon píše:Jak tak o tom přemýšlím bude asi lepší něco na míru, omlouvám se za zdržování.
Já budu také rád když kupující bude také spokojen.
- Zdenek Valter
Sleva na 3500Kč