HSS-PM frézy
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Mám tu HSS-PM frézy viz níže.
Je jich 115ks. Jsou přebroušené, po broušení nepoužité. Většina jsou YG-1.
Už bych se jich chtěl celkem zbavit. Vzal by to někdo komplet? Vychází to na 5750,- tj. 50kč/ks.
Vzal by to někdo jako komplet za 4000,- ?
HSS-PM/12/11-11,2/4/ 115ks hrubovací YG-1 TANK POWER GA941120 délka 25-27mm // 50,- Kč/ks
Je jich 115ks. Jsou přebroušené, po broušení nepoužité. Většina jsou YG-1.
Už bych se jich chtěl celkem zbavit. Vzal by to někdo komplet? Vychází to na 5750,- tj. 50kč/ks.
Vzal by to někdo jako komplet za 4000,- ?
HSS-PM/12/11-11,2/4/ 115ks hrubovací YG-1 TANK POWER GA941120 délka 25-27mm // 50,- Kč/ks
Naposledy upravil(a) Lishaack dne 18. 11. 2018, 2:56, celkem upraveno 29 x.
A tož já sem tu přes povlaky, pokud chcete poradit, v tomhle mohu sloužit.
Viz výše
Naposledy upravil(a) Lishaack dne 30. 3. 2017, 1:56, celkem upraveno 3 x.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Frézy nic, ale ten povlak
Čím potáhnout nerezové šrouby aby byly pěkně černé (nebo aspoň pořádně tmavé) a nestálo to majlant? A když ten povlak bude dielektrický tak je to ještě plus navíc. Už jsem zkoušel TiAlN, ale nebylo to dost tmavé, vlastně ty šrouby byly jen takové matné (to jsem chtěl) ale jenom zašedlé (to nestačilo) a stálo to majlant 

Aleš Procháska
Oddělil jsem zvlášť vlákno HSS a TK fréz, ať je to přehlednější.
Kdyby měl někdo zájem koupit celek, domluvíme nějakou dobrou cenu
Kdyby měl někdo zájem koupit celek, domluvíme nějakou dobrou cenu

Aktualizoval jsem počty. Kdyby někdo chtěl koupit jako celek, dáme nějakou lepší cenu 
Jinak jsem od zítřka na veletrhu For Industry v Praze, takže můžu předat v Praze, budu je mít s sebou

Jinak jsem od zítřka na veletrhu For Industry v Praze, takže můžu předat v Praze, budu je mít s sebou

Prozatím všechny HSS frézy zadány, takže zatím mám volné jen TK frézy.
Další várka - tentokrát HSS hrubovací 12mm stopka, průměr fréz 11-11,5mm.
Můžu tento víkend dovézt na Moravu (Brno, Zlín, Luhačovice a okolí..)
Můžu tento víkend dovézt na Moravu (Brno, Zlín, Luhačovice a okolí..)

Hop nahoru 

Opět aktuální.
Aktualizace 

Tož a je prodáno